Claws's Havoc kablosuz klavye alınır mı?

Hepsiburada'da indirim kuponumla beraber 250 TL'ye geliyor, sizce alınır mı? Tam anlamıyorum çünkü klavyelerden.

Link atar mısın hangi ürün olduğunu görmemiz lazım

Membran bir klavyeymiş incelemerine baktım çok hoş buldum klavye gelince detaylı yazabilirim isterseniz.

Klasik claws, görüntü var ama islev yok. Mumkunse iade edip mekanik bir şey alin.

Fareleride ayni sekilde iyi bir görüntünün altında rezil bir sensor kullaniyordu.

Klasik claws, görüntü var ama islev yok. Mumkunse iade edip mekanik bir şey alin.

Fareleride ayni sekilde iyi bir görüntünün altında rezil bir sensor kullaniyordu.
Mouse konusunda katılıyorum ama arkadaş rekabetci oyun oynamıyorsa klavye yeterli olacaktır

Mouse konusunda katılıyorum ama arkadaş rekabetci oyun oynamıyorsa klavye yeterli olacaktır.

Yeterlilige bakarsaniz calisan her klavye yeterlidir. 1K para verdikden sonra niye mekanik almasinki?

Görüntü her şeyden önceliktir benim icin diyorsa ancak o vakit alinabilir.

Yeterlilige bakarsaniz calisan her klavye yeterlidir. 1K para verdikden sonra niye mekanik almasinki?

Hocam ben 7000 liralık klavyede kullandım 2000 de klavye hiçbir işe yaramıyor 100 liraya aldığım klavyede de aynı şeyi görüyorum mekanik klavyelerden illahlah geldi çünkü geceleri çok oyun oynuyorum ve aman aman rekabetçi oyuncusu değilim LoL oynuyorum o yüzden klavyenin mekaniği sadece çok popüler olması.

Bende 7K bandina cikmasamda çok çeşit klavye kullandim ve param olmadıkca mebrane kullanmam. Şimdiye kadar kullandigim tacticle ve linearlardan hicbiriside yan odadakini rahatsiz edecek seste değildi.

Neticede tercih sizin ama klavyenin görünüşü haric iyi bir özelliği yok. Ben yardimci olmak adina öneride bulundum gerisi size kalmis, mesele hangisi içinize siniyorsa onu almanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…