Claymore açılıp kapanıyor

İlk defa bir deneyeyim dedim Ethereum madenciliği yapmayı. Claymore uygulamasının dosyalarını indirdim start.bat'ı düzenleyip yazmam gerekenleri yazdım. Fakat start.bat'a çift tıklıyorum açılıp aniden kapanıyor hiçbir hata vermeden. Nasıl çözebilirim bunu?

İlk defa bir deneyeyim dedim Ethereum madenciliği yapmayı. Claymore uygulamasının dosyalarını indirdim start.bat'ı düzenleyip yazmam gerekenleri yazdım. Fakat start.bat'a çift tıklıyorum açılıp aniden kapanıyor hiçbir hata vermeden. Nasıl çözebilirim bunu?
Ekran kartınız 4GB'nin üzerinde mi? 4GB'yi bile kabul etmiyor artık. Onun haricinde pek bir bilgim yok yabancı forumlarını araştırın ya da burada cevap bekleyin belki bilen birisi yazar. Yazmazsa da yarın bu konuyu tekrar ikindi vakti açın o zaman yazma ihtimalleri daha çok.

1660 Super 6GB kullanıyorum.
O konuda bir bilgim yok. Başka bir mining programı deneyin. Tavsiyem nanopool.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan yardım alabilirsiniz.

2 ekran kartım var biri 5500XT 4 GB diğeri RX 580 8 GB 5500XT ile oyun oynayıp RX580 ile mining yapabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı