E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.961 Çözümler 7 24 Mart 2023 #1 Clean bulk yapıyorum, geçen hafta 2 bu hafta 2 olmak üzere 4 kere akşam yemeği olarak Popeyes'ten hamburger, patates kızartması, nugget ve acılı kanat yedim. Çok fazla yağlanır mıyım? Evde yemek olmayınca sipariş vermek zorunda kalıyorum.
Clean bulk yapıyorum, geçen hafta 2 bu hafta 2 olmak üzere 4 kere akşam yemeği olarak Popeyes'ten hamburger, patates kızartması, nugget ve acılı kanat yedim. Çok fazla yağlanır mıyım? Evde yemek olmayınca sipariş vermek zorunda kalıyorum.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.815 Makaleler 35 Çözümler 1.144 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 24 Mart 2023 #2 Kalori takibi yaptığınız sürece büyük bir sorun yaşamazsınız.
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.961 Çözümler 7 24 Mart 2023 #3 Bora Dere dedi: Kalori takibi yaptığınız sürece büyük bir sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Diyetisyene gidiyorum bu hafta da ekmek zorunda kaldım, takibi onunla beraber yapıyoruz. Teşekkür ederim.
Bora Dere dedi: Kalori takibi yaptığınız sürece büyük bir sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Diyetisyene gidiyorum bu hafta da ekmek zorunda kaldım, takibi onunla beraber yapıyoruz. Teşekkür ederim.