Clean Bulk'ta iken kardiyo yapılır mı?

Evet kasları yakacaktır. Fazla yapmayın günde 10 dakika hafif tempo yeterli olacaktır.
Ağırlık antrenmanı sonrası yüksek yoğunluklu bisiklet antrenmanı bile 2 aylık süreç içinde hipertrofide bir fark yaratmamış, sadece antrenman sonrası yüksek yoğunluklu bisiklet antrenmanı yapan grupta kuvvet gelişim hızı azalıp kas fasikül açısı artmış. Ki bu patlayıcı güç, çeviklik gerektiren spor dallarında olumsuz etkiye yol açabilir anca. Fitnessın bununla bir ilgisi yok pek.

Sonuç olarak ağırlık antrenmanı sonrası yüksek yoğunluklu bisiklet antrenmanı bile süreci olumsuz etkilemezken konu sahibinin normal bir hızda yürümesi nasıl kas yakacakmış çok merak ettim açıkçası. Ben eve 25 dakika yürüyerek dönüyorum tüm emekler boşa gidiyor o zaman.

Hayır hocam alakası yok clean bulkta olduğun için haftada 3 gün eğim 15 hız 5 olacak şekilde 20dk kardiyo atabilirisin zararı olmaz aksine yararı olur. Vitamin ve yeşilliğini eksik etme clean bulkta olsan bile
20 dakikanın yararı olur da. 10 dakikanın hiç yararı olmaz. Ben 15 eğim 5.5-6 hız yapıyorum ve ilk 10 dakika ter bile atmıyorum. 10 dakika ısınmak için ideal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…