Mami48 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 246 3 Haziran 2022 #1 Saçım çok kepekli arkadaşlar. Bu ikisinden hangisini almalıyım? İkisinin de mentollüsü bu arada.
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.883 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #2 Mami48 dedi: Saçım çok kepekli arkadaşlar. Bu ikisinden hangisini almalıyım? İkisinin de mentollüsü bu arada. Genişletmek için tıkla... Ben 2 şampuanı da belirli bir süre kullandım ve bana göre head&shoulders çok daha iyi sonuç verdi yağlı olan saçım için.
Mami48 dedi: Saçım çok kepekli arkadaşlar. Bu ikisinden hangisini almalıyım? İkisinin de mentollüsü bu arada. Genişletmek için tıkla... Ben 2 şampuanı da belirli bir süre kullandım ve bana göre head&shoulders çok daha iyi sonuç verdi yağlı olan saçım için.
shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.293 Çözümler 13 3 Haziran 2022 #3 Bende de bir ara kepek sorunu vardı. Dediğiniz iki şampuanın yanı sıra onlarca marka kullandım, fayda etmedi. Çözümü Zetion adlı ilaçta buldum. Talimatları uygulayınca bir süre sonra geçti, o zamandan beri de ilacı kullanmıyorum.
Bende de bir ara kepek sorunu vardı. Dediğiniz iki şampuanın yanı sıra onlarca marka kullandım, fayda etmedi. Çözümü Zetion adlı ilaçta buldum. Talimatları uygulayınca bir süre sonra geçti, o zamandan beri de ilacı kullanmıyorum.
Gensy Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #4 Head and shoulders.