Clenbuterol kullanımı nasıl olmalı?

sabenmusti

Femtopat
Daha fazla  
Clenbuterol sipariş ettim pazartesi geliyor. Güvenilir bir yerden aldım orijinal ve 8 hafta piramit şeklinde kullanacağım. Kilo verirken kasları korumak için değer mi kullanmaya?

Umarım spor yapalı 3-4 yıl oluyordur.

Dostum yeterli kas kütlen olmadan 1 yıl içinde steroid kullanımı her türlü saçmadır sana zararları hele kalpden gitmesen iyidir %90 çakmadır zaten o ürün çok zarar vermez etkide etmez psikolojik olarak iyi hissedersin hatta bununla ilgili yurt dışında bir test vardı bulabilirsem atarım.

Çakma olmadığı kesin kalp hastalığımda yok.

Çakma olmadığı kesin kalp hastalığımda yok.

Clenbuterolün amacı kalp ritmini arttırıp yağ yakımı sağlamaktır yani yatarken bile 140 150'lerde olacak kalp ritmin spordayken sen düşün ne kadar olacağını kullanmayın hocam.

kullanıyor musun ?

Kullanıyor musun?

2. hafta bitiyor bugün yarın 0.80mgye geçeceğim enerji konusunda pek verim alamadım ama su attığı çok belli oluyor diyeti 2-3 kere bozsam da kilom sabit kaldı.

2. hafta bitiyor bugün yarın 0.80mgye geçeceğim enerji konusunda pek verim alamadım ama su attığı çok belli oluyor diyeti 2-3 kere bozsam da kilom sabit kaldı.

Nabızı olcebildinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…