Merhaba direk konuya geçiyorum Microsoft Store'den uygulama indireceğim ama bunun için Görev yöneticisine girip hizmetlerden Click(Svc) denen şeyi başlatmam lazım daha önce durdurmuştum (nedenini hatırlamaya çalışıyorum) şimdi ise sağ tıklayıp başlat diyorum ama başlamıyor. Bununla alakalı yardım edebilecek olanlar varsa lütfen yazsınlar.
Click(Svc) durdurulmuş olduğu için uygulama indirdiğimde eror veriyor ve indirmiyor.
Bu dosyayı yönetici olarak çalıştırın. Karşınıza çıkanlara evet deyin. Sonra da görev yöneticisinden başlat seçeneğine tıklayın. Olmaz ise bilmiyorum artık.
Bu dosyayı yönetici olarak çalıştırın. Karşınıza çıkanlara evet deyin. Sonra da görev yöneticisinden başlat seçeneğine tıklayın. Olmaz ise bilmiyorum artık.