Darfind Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 458 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #1 Abim Climpchamp'ten edit mi ne yapmış. Onu yaptıktan sonra PC donmaya başladı. Sizce ondan mı?
Timuçib Hectopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 13 10 Ocak 2024 #2 Darfind dedi: Abim Climpchamp'ten edit mi ne yapmış. Onu yaptıktan sonra PC donmaya başladı. Sizce ondan mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Darfind dedi: Abim Climpchamp'ten edit mi ne yapmış. Onu yaptıktan sonra PC donmaya başladı. Sizce ondan mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
peress Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #3 Darfind dedi: Abim Climpchamp'ten edit mi ne yapmış. Onu yaptıktan sonra PC donmaya başladı. Sizce ondan mı? Genişletmek için tıkla... Windows'u güncelle kanka. Artı 0 Eksi
Darfind dedi: Abim Climpchamp'ten edit mi ne yapmış. Onu yaptıktan sonra PC donmaya başladı. Sizce ondan mı? Genişletmek için tıkla... Windows'u güncelle kanka.
KS KS Darfind Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 458 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #4 Timuçib dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... hocam sizce neden çöküyor pc dosyalarda klasöre tıklayınca donuyor 2-3 saniye sonra açılıyor steam felan geç açılıyor neden böyle Artı 0 Eksi
Timuçib dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... hocam sizce neden çöküyor pc dosyalarda klasöre tıklayınca donuyor 2-3 saniye sonra açılıyor steam felan geç açılıyor neden böyle
Timuçib Hectopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 13 10 Ocak 2024 #5 Darfind dedi: Hocam sizce neden çöküyor PC dosyalarda klasöre tıklayınca donuyor 2-3 saniye sonra açılıyor Steam falan geç açılıyor neden böyle Genişletmek için tıkla... En son yüklediğiniz programları kaldırın. Belki programı kendi sitesinden indirmemiştir. Bu durumda ek reklam yazılımları inmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Darfind dedi: Hocam sizce neden çöküyor PC dosyalarda klasöre tıklayınca donuyor 2-3 saniye sonra açılıyor Steam falan geç açılıyor neden böyle Genişletmek için tıkla... En son yüklediğiniz programları kaldırın. Belki programı kendi sitesinden indirmemiştir. Bu durumda ek reklam yazılımları inmiş olabilir.
KS KS Darfind Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 458 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #6 Timuçib dedi: En son yüklediğiniz programları kaldırın. Belki programı kendi sitesinden indirmemiştir. Bu durumda ek reklam yazılımları inmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam gta 5 kurmuştum steam den dosyaları epic games e aktaracaktım ondan olabilirmi Artı 0 Eksi
Timuçib dedi: En son yüklediğiniz programları kaldırın. Belki programı kendi sitesinden indirmemiştir. Bu durumda ek reklam yazılımları inmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam gta 5 kurmuştum steam den dosyaları epic games e aktaracaktım ondan olabilirmi
Timuçib Hectopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 13 10 Ocak 2024 #7 Darfind dedi: hocam gta 5 kurmuştum steam den dosyaları epic games e aktaracaktım ondan olabilirmi Genişletmek için tıkla... Sanmam. Bu problemler olmadan önceki işlem yapmıştır mantıksal olarak. Artı 0 Eksi
Darfind dedi: hocam gta 5 kurmuştum steam den dosyaları epic games e aktaracaktım ondan olabilirmi Genişletmek için tıkla... Sanmam. Bu problemler olmadan önceki işlem yapmıştır mantıksal olarak.