Öncelikle merhaba Technopat üyeleri;
Clio 2 2000 model aracım için bir multimedya arayışı içindeyim ama bu süreç 1 ay oldu devam ediyor. Sebebi ise tuning işindeki insanların genellikle kendi ürünlerine övmeleri diğer ürünleri kötülemeleri.
Şimdi konu multimedya olunca envai çeşit marka model ve seçenek var işte bu yüzden kafam çok karışıyor detaylıca şöyle açıklayayım size.
Atıyorum ki bir marka var bu markanın 2-4-6-8 RAM seçeneği 32-64-128 bellek seçeneği mevcut aynı zamanda ise işlemci platformunda 4-8 çekirdek olarak falan değişiyor.
Şimdi ben eleye eleye gittiğimde elimde kalan seçenekler şu civarda oluyor siz benim yerimde olsanız nasıl yapardınız onu merak ediyorum?
Benim temel amacım şu, kesinlikle en önceliğim Android Auto kullanmak (navigasyon ve YT Music aynı anda), ikinci amacım ise YouTube vs. gibi programları rahatça kasmadan donmadan kullanabilmek.
İlk markam ve tuningim Clarion ve GL-300 modeli olan 4-64 4 çekirdek standart bir model (bunun işlemci bilgisini hakkında net bilgi bulamadım işletmenin işçiliğine tam güvenemedim).
İkinci markamı tam net hatırlayamıyorum fakat tuningteki adam Clarion'dan 2 bin TL az fiyat söyledi ama kesinlikle daha güçlü olduğunu ve A serisi bir işlemci kullandığını iddia ettiği bir model)
Üçüncü markam Comwegen 3 GB RAM 32 hafıza TS18 platformu kullanan 4 çekirdekli bir işlemci A55 olabilir tam hatırlayamadım onu. Buranın işletmesi biraz elit bir yer mahalle arası tuning değil daha kurumsal.
Dördüncü markam ve tuningim işçiliğinin çok iyi olduğunu gördüğüm bir elektrikçi Mynavin marka ama 6-64 seçeneği ve 8 çekirdek 1.6 GHz 8581a işlemci.
Şimdi fiyat skalaları birbirine yakın ama benim kullanım amacıma geldiğinizde siz olsanız hangi cihazı seçersiniz ve neden?
Hangi cihaz beni 3-5 yıl sorunsuz donma kasma olmadan götürür emin olamadım bu yüzden size sormak isterim?
Sizin önerilerinize de bekliyorum.
Herkese teşekkürler.