Arkadaşlar merhaba. 200-230 bin bütçe var araç arıyoruz aile arabası 4 kişiyiz senede 2 kez uzun yol gideceğiz ve şehir içi aktif kullanacağız.
Bagaj önemli konfor ve donanım da önemli ben Clio serilerini seviyorum diye Clio 4 Sport tourer araştırdım bir araba buldum 2013 model 147 bin kilometrede 8 bin hasar kaydı var ve icon paket yani Full paketi.
Bu araç alınır mı? Ne dersiniz? Alınmazsa Max 230 bine bahsettiğim isteklere en uygun araç hangisidir?
Araba az yakıyor ve station wagon aile arabası olarak gayet güzel bir kasa seçimi.
Manuel olduğu için belki şehir içinde biraz yorabilir onun dışında sıkıntı yok alınabilir.
Araba az yakıyor ve station wagon aile arabası olarak gayet güzel bir kasa seçimi.
Manuel olduğu için belki şehir içinde biraz yorabilir onun dışında sıkıntı yok alınabilir.
Piyasa yükseldiğini bile bile niye alınmaz diyorsun o zaman arabaya teneke diyorsun belki haklısın bende sevmiyorum ama bir rakibi yok neredeyse daha iyisini öneremeyeceksen bunu alma demenin bir anlamı yok.
Piyasa yükseldiğini bile bile niye alınmaz diyorsun o zaman arabaya teneke diyorsun belki haklısın bende sevmiyorum ama bir rakibi yok neredeyse daha iyisini öneremeyeceksen bunu alma demenin bir anlamı yok.