Clio 4 Sport Tourer alınır mı?

Olympusson907

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 200-230 bin bütçe var araç arıyoruz aile arabası 4 kişiyiz senede 2 kez uzun yol gideceğiz ve şehir içi aktif kullanacağız.

Bagaj önemli konfor ve donanım da önemli ben Clio serilerini seviyorum diye Clio 4 Sport tourer araştırdım bir araba buldum 2013 model 147 bin kilometrede 8 bin hasar kaydı var ve icon paket yani Full paketi.

Bu araç alınır mı? Ne dersiniz? Alınmazsa Max 230 bine bahsettiğim isteklere en uygun araç hangisidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Araba az yakıyor ve station wagon aile arabası olarak gayet güzel bir kasa seçimi.
Manuel olduğu için belki şehir içinde biraz yorabilir onun dışında sıkıntı yok alınabilir.

Hocam araba piyasası çok arttığı için artık fiyatlara hakim olamıyorum, öneri yapamayacağım maalesef. 2015 Corolla bile 350-400.000'e satılıyor...
Haklısınız. Şu anda da ikinci el arabaya 400 k veremeyiz zaten
Araba az yakıyor ve station wagon aile arabası olarak gayet güzel bir kasa seçimi.
Manuel olduğu için belki şehir içinde biraz yorabilir onun dışında sıkıntı yok alınabilir.
Uzun yolda üzer mi peki biraz yükle gideceğiz

Hocam araba piyasası çok arttığı için artık fiyatlara hakim olamıyorum, öneri yapamayacağım maalesef. 2015 Corolla bile 350-400.000'e satılıyor...
Piyasa yükseldiğini bile bile niye alınmaz diyorsun o zaman arabaya teneke diyorsun belki haklısın bende sevmiyorum ama bir rakibi yok neredeyse daha iyisini öneremeyeceksen bunu alma demenin bir anlamı yok.
Uzun yolda üzer mi peki biraz yükle gideceğiz
120 130 ile sabit sabit rahatça götürür.

Teşekkür ederim kaçırmadan alalım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…