2020 model Clio 5 aracımda orijinal Tesla ekran mevcut. Ekranda normal ayarlarda vs. gezinirken her şey normal ancak CarPlay'e bağlandığım an (kablolu, kablosuz) inanılmaz bir donma başlıyor. Örneğin harita uygulamasından Spotify uygulamasına geçmek istediğim zaman 15-20 saniye bekliyorum, birini aramak isteyip, ekranda o kişiye dokunduğum zaman yine epey bir bekliyorum, navigasyondan bir yer seçince asla çalışmıyor gibi.
Aracın daha önce gizli özellikleri aktif edilmiş, aynı yerde bende daha yeni yazılım güncellemesi yaptırdım ekran için ancak yine düzelmedi.
Bazen çok nadir kendi kendine düzelesi tutuyor ve arabayı kapatıp açınca yine bozuluyor.
Not: Daha önce küçük ekranlı (easylink olması lazım) Clio 5 aracım vardı, onda böyle bir problem yaşamıyordum.
Aracın daha önce gizli özellikleri aktif edilmiş, aynı yerde bende daha yeni yazılım güncellemesi yaptırdım ekran için ancak yine düzelmedi.
Bazen çok nadir kendi kendine düzelesi tutuyor ve arabayı kapatıp açınca yine bozuluyor.
Not: Daha önce küçük ekranlı (easylink olması lazım) Clio 5 aracım vardı, onda böyle bir problem yaşamıyordum.
Son düzenleyen: Moderatör: