Clio Symbol 1.5 stop ediyor

504470

Hectopat
Forumlarda bu problemi yaşayan birçok kişi gördüm ama çözümünü paylaşan yok, araç yolda giderken stop ikaz lambası, yağ ve akü ikaz lambaları yanıyor sonrasında da stop ediyor tekrar kontağı çevirdiğimde çalıştırıp yola devam edebiliyorum. Ek olarak araç pedallarına basarken katır kutur sesler geliyor ve bu ses araç stop ettiğinde de çıkıyor ardından stop ediyor.

Sorunun bu modellerde kronik olduğunu öğrendim belki de müşürlerde sorun vardır.

Bu sorunu yaşayan veya neresini değiştirmem gerektiğini bilenler yardımcı olursa sevinirim aksi halde sanayide sadece kontrol etmek için bile 10 bin TL gibi bir fiyat çıkartıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun muhtemelen ateşleme ile ilgili. Buji olabilir, yakıt pompası olabilir. Tanıdık usta varsa hem sorunu hem tamiri daha ucuza getirebilirsiniz.

Krank sensörü ile alakalı olabilir. Ucundaki mıknatıs bir süre sonra aşınıyor veya yağ oluyor ve okuyamıyor. Pedallardan ses gelmesiyle alakalı değildir ama stop etme sorununun aynısını yaşamıştım. Yakıt pompası, krank sensörü ile alakalı olabilir, ateşleme yüzünden de olabilir ama araba dizel olduğu için onu söylemiyorum. Pedallardan gelen sesi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…