Clio V6 motoru nereden bulunur?

Makaleler
1
Daha fazla  
Aklımda Sleeper araç projesi var ama bu motoru nereden bulurum bilmiyorum yurtdışından bir şekilde getirmek mümkün mü? Her türlü ilan sitesine baktım çıkma olarak satılmıyor bu motor. Megane RS veya Clio V6 motoru olmalı.

Yurt dışından alırsın almasınada, gümrükten geçirmekte çok zorlanırsın. Teknik servisler bile motor geçirirken çok zorlanıyorlar.

Yurt dışından alırsın almasınada, gümrükten geçirmekte çok zorlanırsın. Teknik servisler bile motor geçirirken çok zorlanıyorlar.
O işlerden ben de pek anlamıyorum. 300 beygirlik bir kangoo projem var yazdım çizdim ama motoru nereden temin edeceğimi bilmiyorum.

O işlerden ben de pek anlamıyorum. 300 beygirlik bir kangoo projem var yazdım çizdim ama motoru nereden temin edeceğimi bilmiyorum.

Türkiye'de bu tür projeler çok zor oluyor hocam. Büyük çevre istiyor, bol bol para istiyor, bol bol zaman istiyor yani çok zor bir şey Türkiye'de sıfırdan yüksek performans araç toplamak.

Türkiye'de bu tür projeler çok zor oluyor hocam. Büyük çevre istiyor, bol bol para istiyor, bol bol zaman istiyor yani çok zor bir şey Türkiye'de sıfırdan yüksek performans araç toplamak.
Çok yakından motorcu tanıdık var da yapar mı yapmaz mı bilemem. Motoru bulsam parasını bir şekil hallederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…