Clio vs Polo

Merfrak

Decipat
Daha fazla  
Sizce sıfır son model Clio almak mı mantıklı, yoksa en düşük 2015 model polo almak mı? İki araçta da otomatik almayı düşünüyorum. Bazıları polo otomatik şanzımanda sorunlu olduğunu söylüyorlar. Şu an 2012 model 1.6 TDI Caddy arabamız var. Sürerken pedallarına hafif dokunsam bile çok rahat dur kalk işlemini yapabiliyorum. Ehliyet kursu için Clio arabasında ders aldım ve sınava girdim. Frene bayağı bir bastıktan sonra duruyor, gaza daha çok basmam gerekiyor. Bunun kalite farkı olduğunu söylediler. Son model bir Clio'da durum nasıl olur? Poloda kalite nasıl olur? Clio'nun görüntüsü aşırı hoşuma gidiyor özellikle kaya gri olan rengi. Ama sırf güzel görünüyor diye kalitesiz bir araç almak istemem. Poloya konusunda şüpheye düşüren nokta ise ikinci el olması. Hem kalite, hem sorun çıkartmayacak, hem fiyat performans anlamında hangisi sizce daha iyi olur. İkinci el arabaya o kadar para vermek de istemiyorum. Uygun olanlar da hep ağır hasarlı pololarda. Siz olsanız ne yapardınız. Veya bu ikisinden de iyi dediğiniz araç var mı? Kuzenim sıfır i20 aldı o nasıldır merak ediyorum. Görüşlerinizi bekliyorum. Bütçem maksimum Clio bütçesi olarak düşünebilirsiniz. 1.3m civarı.

Sıfır son model clio almak daha mantıklıdır.

Sıfır Clio 1 Milyondan başlıyor anlamadım nasıl bu paraya anca ağır hasarlı polo alabiliyorsun? İlk araban olacaksa kesinlikle 2. el al, her türlü sağını solunu sürteceksin zaten yazık olur sıfır arabaya. Net bir bütçe söylersen daha iyi yardımcı oluruz.

Otomotiv piyasasına hakim olan birisi olarak sürücü kursundaki haşat olmuş araçlarla sıfır araçlar bir değil.

Bayilerde; sıfır Clio fiyatları 1100 tl civarı. Sıfır polo fiyatları ise 1300 tl civarı. Eğer 1.1m TL civarı bütçe varsa 2022 model Polo almak kalite açısından daha iyi olacaktır.

Sıfır i20 Style ise 1150 tl civarı.

1.3m ya 2022 2023 cam tavanlı polo almak daha mantıklı 0 cliodansa.

İkinci el arabaya çok para vermek istemiyorum. Maksimum bütçem yazdığım gibi sıfır Clio parası. 1.3m gibi

1.3m ya 2022 2023 cam tavanlı polo almak daha mantıklı 0 cliodansa.

İkinci elde sıkıntı çıkmaz mı, yok şasesi işlemli yok airbag açıldı falan adamlar saklayabiliyorlar expertde çıkmıyor dediler. Bayağı soğudum ikinci elden.

İkinci elde sıkıntı yaşamak istemiyorum yani. İkinci ele o kadar para vermek mantıklı mı? Expertde bile çıkmamasını sağlayabiliyorlarmış sorunların. Alıp paramla rezil olmak istemiyorum. Clio alınmaması gereken bir araç mı?

Tabii ki de kalite farkı olacaktır ama yedek parça fiyatı konusunda Clio çok daha iyi.

Sonuç olarak siz olsanız hangisini alırdınız. Eski model polo mu son model sıfır Clio mu?

Son düzenleme:
Böyle bir şey mantıklı olur bence. Daha iyisi de bulunur, 800-900k bandında değişensiz boyalı düşük kilometreli polo iyi olur. Alternatif olarak bu ayarda i20, Ibiza, Yaris bakılabilir.

Sıfır clio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…