Clippiq kulaklık alınır mı?

HOcam eğer yürürken müzikten keyif alayım derseniz tıkaçlı kulaklıklar çok daha mantıklı bir tercih olur. Yarı açık kulaklıklar biraz daha ister istemez ses tınısını kaybediyorlar. Belli başlı modeller dışında iyi ses veren yok yani. Ama tıkaçlı kulaklık kullanamıyorsanız bu değişik ve hoş bir seçenek olabilir. Ama kulaktan kulağa da farklı bir hissiyat verecektir. Yerine oturmuyormuş gibi hissettirebilir. Tam kulağa oturmazsa o zaman sesin çoğu havaya gider. Bence riske girmeyin. Çünkü kulaklıklar Amazon Prime harici bir yerden alırsanız iade edilmiyordu bildiğim kadarıyla Hijyenik nedenlerle.

Bir yakınım almayı planlıyor hocam, işte yatarken, gezerken düşmeden rahatça müzik dinleyebilmek amacıyla istiyor. Ses kaybı konusunda katılıyorum ki bildiğim kadarıyla tam oturmadığında dışarıya ses verme olayı da var. Sitenin Şikayetvar sayfasında hijyenik nedenlerle iadelerin reddedildiği tarzda şeyler gördüm. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Yaklaşık bir aydır kullanıyorum, açık tasarım olduğu için başta biraz tereddüt etmiştim ama alışınca bayağı rahat geldi. Kulağı hiç acıtmıyor, uzun süre takınca bile rahatsız etmiyor. Günlük yürüyüşte, evde ya da işe giderken sürekli kulağımda, dış sesleri tamamen kesmediği için etrafta ne olup bittiğini de duyabiliyorum, o hoşuma gidiyor.

Ses kalitesi gayet temiz, basları dengeli. Sadece konuşma performansı çok iyi değil, kalabalık ortamda karşı tarafa biraz uzaktan geliyormuş gibi gidiyor ama günlük aramalar için yeterli. Şarjı gayet iyi, 5-6 saat gidiyor, kutusuyla birkaç gün rahat idare ediyor.

Geçenlerde arkadaşımda Huawei freeclip vardı, meraktan yan yana denedik. Ses olarak arada fark yok gibiydi, sadece onun malzeme yapısı biraz daha sert. Clippiq kulağa daha rahat oturuyor bence. Genel olarak memnunum, fiyatına göre gayet makul bir kulaklık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı