omerdayı Decapat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 256 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel Core i5 10400 @ 2.90GHz RAM: 16 GB DDR4 Anakart: GIGABYTE H410M H GPU: Radeon RX 570 Series SSD: 447GB Kingston KIOXIA-EXCERIA SATA SSD Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #1 Selamlar. Arka planda Valorant açıkken video izliyordum. Bir anda PC dondu ve mavi ekran yedim. Valorant bu aralar fazla mavi ekran sorunu çıkartmaya başladı. Bu ikinci sefer oluyor. DMP dosyası: dmp.rar Yardım edebilecek yok mu ? Son düzenleme: 19 Mayıs 2024
Selamlar. Arka planda Valorant açıkken video izliyordum. Bir anda PC dondu ve mavi ekran yedim. Valorant bu aralar fazla mavi ekran sorunu çıkartmaya başladı. Bu ikinci sefer oluyor. DMP dosyası: dmp.rar Yardım edebilecek yok mu ?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.155 Makaleler 1 Çözümler 587 19 Mayıs 2024 #2 Malwarebytes ve Kaspersky yazılımlarını kaldırın. AMD kartınızı DDU ile kaldırıp WHQL sürüm ile güncelleyin. Windows Update varsa yapın. Artı 0 Eksi
Malwarebytes ve Kaspersky yazılımlarını kaldırın. AMD kartınızı DDU ile kaldırıp WHQL sürüm ile güncelleyin. Windows Update varsa yapın.