CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT hatasi

orhan.ilker

Hectopat
Merhaba arkadaslar,

Videonuzu izleyerek cesaret aldim ve bilgisayar topladim. Ilk basta hersey guzel prime95 ile 30 dk gecti ama 35. Dakikada bu hatayi verdi. Cpu sicakligi 68 72 derece arasi oynadi. Dota2 ye girdim ayni hatayi verdi ama cpu isi 40 45 derecedeydi.

-Windows 8.1 pro (henuz etkinlestirmedim)
-8 GB RAM
-Asus h97 pro anakart
-Intel g3258 islemci
-Gtx750 strix oc edition
-Hyper 103

Driverlari asusun sitesinden en guncelleri indirdim ve unlem kalmadi. Bu bilesenler ile anakartimda asus optimal ve wizard seceneginden oyun bilgisayari olacagini isaretledim 4.4 ghz'e ulasti. Hicbir deger girmeden. Lutfen yardimci olun tesekkurler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle stabilitenin bozulmasını sıcaklıkla bağdaştırıyorsunuz sanırım, bu yanlış. Sistem açıldıktan 20 dakika sonra tarayıcıda bile ansızın mavi ekran alabilirsiniz. OC'yi kapatın ve öyle test edin. DMP dosyalarını da gönderebilirsiniz mavi ekran analizi için:

Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal

Su serptin. 1 paket sigara bitirdim stresten. Peki ben OC yapamayacak miyim?Ve islemcime bi zarar gelmis mi ? Oto'da 4.4 oluyor ve hata veriyor. 4.2 veya 4.2 yapsam riski olur mu?

Cfosspeed yani turbo lan yukledim anakartimin ozelligi varmis. Modelimi girerek Asus'un sitesinden ve en guncelini indirdim. Kaldirip normal ethernet sürücüsünü mü yuklemem gerek ? Gec oldu kusura bakmayin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı