Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 4 Şubat 2015 #21 Tekrar alırsan gönderin.
TriqetraZ Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 794 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2015 #22 Bugün kernel yazan bir hata aldım ve o dediğiniz nasıl yapılıyor? Murat5038 dedi: Tekrar alırsan gönderin. Genişletmek için tıkla...
Bugün kernel yazan bir hata aldım ve o dediğiniz nasıl yapılıyor? Murat5038 dedi: Tekrar alırsan gönderin. Genişletmek için tıkla...
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 5 Şubat 2015 #23 TriqetraZ dedi: Bugün kernel yazan bir hata aldım ve o dediğiniz nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Hangi dediğim?
TriqetraZ dedi: Bugün kernel yazan bir hata aldım ve o dediğiniz nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Hangi dediğim?
TriqetraZ Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 794 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2015 #24 AMD ekran kartı sürücülerini kaldır DDU ile AMD seçip sil. Ve o hata ne ile ilgili olabilir.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 5 Şubat 2015 #25 TriqetraZ dedi: AMD ekran kartı sürücülerini kaldır DDU ile AMD seçip sil. Genişletmek için tıkla... Denetim masasından AMD hakkında ne varsa kaldıracaksın. Display Driver Uninstaller (DDU) Amd+Nvidia Sürücü Kaldırma Aracı | Technopat Sosyal
TriqetraZ dedi: AMD ekran kartı sürücülerini kaldır DDU ile AMD seçip sil. Genişletmek için tıkla... Denetim masasından AMD hakkında ne varsa kaldıracaksın. Display Driver Uninstaller (DDU) Amd+Nvidia Sürücü Kaldırma Aracı | Technopat Sosyal
TriqetraZ Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 794 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2015 #26 Murat5038 dedi: Hangi dediğim? Genişletmek için tıkla... Murat5038 dedi: Denetim masasından AMD hakkında ne varsa kaldıracaksın. Display Driver Uninstaller (DDU) Amd+Nvidia Sürücü Kaldırma Aracı | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Sonra nerden yükliyim. Murat5038 dedi: Denetim masasından AMD hakkında ne varsa kaldıracaksın. Display Driver Uninstaller (DDU) Amd+Nvidia Sürücü Kaldırma Aracı | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Bu arada link kırık.
Murat5038 dedi: Hangi dediğim? Genişletmek için tıkla... Murat5038 dedi: Denetim masasından AMD hakkında ne varsa kaldıracaksın. Display Driver Uninstaller (DDU) Amd+Nvidia Sürücü Kaldırma Aracı | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Sonra nerden yükliyim. Murat5038 dedi: Denetim masasından AMD hakkında ne varsa kaldıracaksın. Display Driver Uninstaller (DDU) Amd+Nvidia Sürücü Kaldırma Aracı | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Bu arada link kırık.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 5 Şubat 2015 #27 TriqetraZ dedi: Bu arada link kırık. Genişletmek için tıkla... Düzelttim.
TriqetraZ Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 794 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #28 Murat5038 dedi: Düzelttim. Genişletmek için tıkla... Programı yükledim sonra güvenli modda klavye maus çalışmadi sonra reset attim normalde de calismamaya başladı. Ama başta çalışıyor. Bu arada ekrana görüntü gelmiyor şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2015
Murat5038 dedi: Düzelttim. Genişletmek için tıkla... Programı yükledim sonra güvenli modda klavye maus çalışmadi sonra reset attim normalde de calismamaya başladı. Ama başta çalışıyor. Bu arada ekrana görüntü gelmiyor şu an.
CarlJohnson Hectopat Katılım 29 Kasım 2014 Mesajlar 85 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #29 Temiz bir şekilde format atın Windows 8.1 64 Bit kurmanızı öneririm. ( bakkal gibi oldu ama )
TriqetraZ Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 794 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #30 CarlJohnson dedi: Temiz bir şekilde format atın Windows 8.1 64 Bit kurmanızı öneririm. ( bakkal gibi oldu ama ) Genişletmek için tıkla... Şu an ekrana görüntü gelmiyor.
CarlJohnson dedi: Temiz bir şekilde format atın Windows 8.1 64 Bit kurmanızı öneririm. ( bakkal gibi oldu ama ) Genişletmek için tıkla... Şu an ekrana görüntü gelmiyor.