"CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT" mavi ekran hatası

Bugün BlueStacks kullanmaya çalışırken mavi ekran alan bir kullanıcı daha gördüm. Onun dışında, işlemci değişimi gibi donanım değişikliklerinden sonra format atmanız önerilir.

Ayrıca döküm dosyalarınızı paylaşın.

BlueStacks yüklenmiyor, tam %99 olurken mavi ekran veriyor ve açılmıyor. Minidump dosyasını ise RAR'layamıyorum. Erişim engellendi diyor, sebebi nedir?

RTX 2070'den RTX 3070'e ve R5 3600'den R7 5800'e geçtim eski sistemde bu olmuyordu. Şu an bilgisayarı komple formatladım hard format attım, sadece Ryzen Master ve güncel ekran kartı sürücüsü ekledim. BIOS ise güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün BlueStacks kullanmaya çalışırken mavi ekran alan bir kullanıcı daha gördüm. Onun dışında, işlemci değişimi gibi donanım değişikliklerinden sonra format atmanız önerilir.

Ayrıca döküm dosyalarınızı paylaşın.
Hard format attım hem ssd hem hdd komple sıfırladım. Suan sadece ryzen master ve güncel ekran kartı sürücüsü yüklü yine mavi ekran alıyorum. Bluestack yüklenirken %99 oluyor ve mavi ekran veriyor.

BlueStacks kaynaklı bir sorun olması muhtemel. Günlük kullanımda bir sorun oluyor mu?

Ayrıca döküm dosyalarınızı hâlâ paylaşmadınız.
Rar yapamıyorum minidump dosyasını hata veriyor.
1609007372533.png

bu şekilde bir hata alıyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı