WarScraT23 Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 46 Yer ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #1 Valorant oynarken iki kere üst üste bu hata geldi. Nedir, nasıl düzeltebilirim?
KS KS WarScraT23 Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 46 Yer ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #21 283156 dedi: Tekrar mavi ekran aldığında buradan devam edin veya yeni konu açın. Ek olarak dump dosyasını paylaşmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Tabii ki çözüldü olarak nasıl işaretleyeceğim? Yeniyim zaten anlamışsınızdır. Artı 0 Eksi
283156 dedi: Tekrar mavi ekran aldığında buradan devam edin veya yeni konu açın. Ek olarak dump dosyasını paylaşmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Tabii ki çözüldü olarak nasıl işaretleyeceğim? Yeniyim zaten anlamışsınızdır.
KS KS WarScraT23 Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 46 Yer ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #22 Mavi ekran hatası. Minidump dosyaları bunlar. Yandex Finds everything yadi.sk Artı 0 Eksi
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 21 Ocak 2021 #23 "DISM" rehberini uygulayın. Rehber: DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır? Güvenilir bir anti virüs ile sistemi tarat. Virüs varsa temizle. Tam olarak sorunu belirleyemedim aslında. Monitöre USB kablosu tarzı şeyler takmayın. Artı 0 Eksi
"DISM" rehberini uygulayın. Rehber: DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır? Güvenilir bir anti virüs ile sistemi tarat. Virüs varsa temizle. Tam olarak sorunu belirleyemedim aslında. Monitöre USB kablosu tarzı şeyler takmayın.
KS KS WarScraT23 Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 46 Yer ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #24 Bir çalışma için 2. monitöre ihtiyacım vardı onun için splashtop wired xdisplay adlı bir uygulama indirmiştim o tablatten veya herhangi bir cihazdan 2. monitör olmasının sağlıyordu o yapmış olabilir mi acaba kaldırdım şimdi programı. Artı 0 Eksi
Bir çalışma için 2. monitöre ihtiyacım vardı onun için splashtop wired xdisplay adlı bir uygulama indirmiştim o tablatten veya herhangi bir cihazdan 2. monitör olmasının sağlıyordu o yapmış olabilir mi acaba kaldırdım şimdi programı.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 21 Ocak 2021 #25 Onunla alakalı olabilir ama tam emin değilim. Yani hem olabilir hem olmayabilir. Ama monitör ile ilgili hata kodu görmüşüm tabii. Artı 0 Eksi
Onunla alakalı olabilir ama tam emin değilim. Yani hem olabilir hem olmayabilir. Ama monitör ile ilgili hata kodu görmüşüm tabii.