CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT mavi ekran hatasi

BIOS'u tekrar'dan en güncel hale getir.
Bunu yükle linki paylaş.
Ayrıca ısı durumları nasıl ?
BIOS en güncel versiyonunda, sıcaklıkar normal değerlerde geziyor 2 ay önce termal macun yenilemesi yapılmıştı. Boştayken CPU 50 derecelerde geziyor, GPU aynı şekilde 45-50 derece arası. 3 gündür mavi ekran hatası almadığımı da söyleyeyim.

Oyun içi sıcaklıklar oyunlara göre değişiyor ortalama bir sayı söylemek zor ancak 100'ün üstüne hiç çıkmıyor, 3A oyunlarda 90 derecelere ulaşabiliyor CS2'de 70-80 aralığında DayZ'de 60 derecelerde oynuyorum.

Ekran kartını güncellemememin sebebi son sürüm bazı oyunlarda 60 Hertz'in üstüne çıkartmaması. Son sürümde kullandığım zaman da mavi ekran yemiştim.

Söylediğiniz sürücüleri kurdum ayrıca kurmam gereken herhangi bir sistem sürücüsü var mı?
Bir arkadaş Xbox kontrolcüsünü bir süre kullanmamı söylemişti bugün yaklaşık 3 saat kullandım ve hala mavi ekran yemedim bilginize. İlginiz için teşekkür ederim hepinize, bir süre daha hata almazsam konuyu çözüldü olarak işaretleyeceğim.

Bugün 2 kere mavi ekran hatası aldım yani sorunum çözülmemiş. minidump dosyaları

Yanlışlıkla eski mesajı düzenlemişim nasıl yaptım bilmiyorum. Sorun çözüldü sanmıştım ama çözülmemiş bugün oyun oynarken 3 kere mavi ekran hatası aldım ama bu sefer minidump dosyası oluşmuş. minidump

@claus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…