Herkese selamlar arkadaşlar ben de Instagram'da çok denk geldiğim için kendime bir R36S cihaz aldım fakat pek bilgi sahibi olmadığım için tek çipli clone cihaz almışım.
İçinde emuelec işletim sistemiyle gelen cihaza aşağıdaki bağlantıdan clone cihazlar için yapılmış bir arkos sürümü paylaşıyorum. Kuracağınız bu işletim sistemi cloen cihazınıza uyum sağlar ise cihazınıza daha fazla işlev ve performans kazandırabilirsiniz.
Arkos 2.0:
Arkosu Buradan indirebilirsiniz
Arkos cihaz kurulumunu yaptıktan sonra aşağıda bıraktığım portmaster linkinden install. Full. Portmaster. Sh adlı dosyayı indiriyorsunuz, bu indirilen dosyayı cihazınızın ROM bölümünde ilgili ports klasörü olması gerekiyor. Oraya atıp cihazı çalıştırdıktan sonra ports bölmesinde portmaster. Sh adlı yükleme dosyasını göreceksiniz, onu açmaya çalıştığınızda uzun bir yükleme olacak bitene kadar bekleyin yüklendikten sonra cihaz pormaster oyunlarını açmak için hazır olacak.
Install. Full. Portmaster. Sh:
Portmaster Buradan
Daha sonra portmaster sitesinden hangi oyunu yükleyecekseniz onun dosyalarını indiriyorsunuz, sonrasında ana oyun dosyalarına ihtiyacımız olacak. Stardew'in birçok sürümünü denedim fakat çoğu çalışmadı.
depot downloader eklentisi ile Steam hesabım üzerinden Stardew Valley'in aşağıda belirttiğim sürümünü indirdim tek çalışan sürüm buydu, bütün bunları yaptığınızda portmasterdan indirdiğiniz dosyaların içinde gamedata adlı klasöre Steam'den indirdiğiniz ana oyun dosyalarınızı atıyorsunuz. Yapacaklarınız bu kadar, hazırladığınız dosyayı roms bölümünde ports kısmına atarsanız Stardew Valley'i ve portmaster sitesinde yer alan Undertale, To the Moon gibi birçok güzel oyunları çalıştırabilirsiniz. Buraya örnek olarak cihazımdan resimler bırakıyorum.
Stardew Valley Linux version.
Download_depot -App 413150 -depot 413153 -manifest 8322187383152776702.