carti sevdalısı Femtopat Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #1 Başlıkta belirttiğim gibi, kablosuz kulaklık arıyorum ses kasma odaklı ses kalitesi iyi olan bir kulaklık arıyorum bu ikisi kafama yattı hangisini alsam daha iyi olur?
Başlıkta belirttiğim gibi, kablosuz kulaklık arıyorum ses kasma odaklı ses kalitesi iyi olan bir kulaklık arıyorum bu ikisi kafama yattı hangisini alsam daha iyi olur?
aefres Decapat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #2 Cloud 3 seven bir insan evladı görmedim. 4 yıla yakındır Cloud 2 kablolu kullanıyorum. Eğer Cloud 2 kingstona ait ise kesinlikle 2'yi tercih.
Cloud 3 seven bir insan evladı görmedim. 4 yıla yakındır Cloud 2 kablolu kullanıyorum. Eğer Cloud 2 kingstona ait ise kesinlikle 2'yi tercih.
G Guccimann Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #3 Cloud 3 kullanıyorum, uygulamasından ekolayzer ayarı yapmazsanız 300 liralık kulaklık performansı var ona göre seçim yapın.
Cloud 3 kullanıyorum, uygulamasından ekolayzer ayarı yapmazsanız 300 liralık kulaklık performansı var ona göre seçim yapın.
AtamanM Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 1.104 Makaleler 3 Çözümler 15 28 Şubat 2025 #4 Stinger 2 wireless kullanıyorum, çok memnunum. Onu da listeye ekleyebilirsiniz.
carti sevdalısı Femtopat Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #5 aefres dedi: Cloud 3 seven bir insan evladı görmedim. 4 yıla yakındır Cloud 2 kablolu kullanıyorum. Eğer Cloud 2 kingstona ait ise kesinlikle 2'yi tercih. Genişletmek için tıkla... Kablosuz Cloud 2'nin üretimi durdurulduğu için hiçbir yerde stokunu bulamadım ondan 2 Core'ya da 3 Wireless bakıyorum.
aefres dedi: Cloud 3 seven bir insan evladı görmedim. 4 yıla yakındır Cloud 2 kablolu kullanıyorum. Eğer Cloud 2 kingstona ait ise kesinlikle 2'yi tercih. Genişletmek için tıkla... Kablosuz Cloud 2'nin üretimi durdurulduğu için hiçbir yerde stokunu bulamadım ondan 2 Core'ya da 3 Wireless bakıyorum.