James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 7 Mart 2021 #1 Sizce hangisini kullanmalıyım? Kumaşlar, derilerden daha rahat ancak daha az izolasyon sağlıyor.
lussher Megapat Katılım 31 Temmuz 2017 Mesajlar 139 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolog 7 Mart 2021 #2 Bu tamamen sana kalmış bir durum. İzolasyondan ötürü etrafındakiler rahatsız olacak mı? Benim tercihim kumaştır rahatlığından ötürü.
Bu tamamen sana kalmış bir durum. İzolasyondan ötürü etrafındakiler rahatsız olacak mı? Benim tercihim kumaştır rahatlığından ötürü.
Quanic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 1.548 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer PCMR diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #3 James Z. Hetfield dedi: Sizce hangisini kullanmalıyım? Kumaşlar, derilerden daha rahat ancak daha az izolasyon sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Evde çok gürültü yoksa kumaşı kullanın. Bence ikisi de aynı derecede rahattı kumaş sadece terletmiyordu.
James Z. Hetfield dedi: Sizce hangisini kullanmalıyım? Kumaşlar, derilerden daha rahat ancak daha az izolasyon sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Evde çok gürültü yoksa kumaşı kullanın. Bence ikisi de aynı derecede rahattı kumaş sadece terletmiyordu.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 7 Mart 2021 #4 lussher dedi: Bu tamamen sana kalmış bir durum. İzolasyondan ötürü etrafındakiler rahatsız olacak mı? Benim tercihim kumaştır rahatlığından ötürü. Genişletmek için tıkla... Quanic dedi: Evde çok gürültü yoksa kumaşı kullanın. Bence ikisi de aynı derecede rahattı kumaş sadece terletmiyordu. Genişletmek için tıkla... Evde çok gürültü yok ancak kasada CW ve klavyemde mavi anahtar var. Fakat CW çok sesli değil. Bir zaman kumaş kullandım. O daha yumuşaktı sanki. Yankı yapıyordu mikrofonuma o yüzden deriye geri dönmüştüm. Şimdi o mikrofon bozulduğu için yankı sorunum olmayacak. @Samotne Ciasteczka Siz ne dersiniz?
lussher dedi: Bu tamamen sana kalmış bir durum. İzolasyondan ötürü etrafındakiler rahatsız olacak mı? Benim tercihim kumaştır rahatlığından ötürü. Genişletmek için tıkla... Quanic dedi: Evde çok gürültü yoksa kumaşı kullanın. Bence ikisi de aynı derecede rahattı kumaş sadece terletmiyordu. Genişletmek için tıkla... Evde çok gürültü yok ancak kasada CW ve klavyemde mavi anahtar var. Fakat CW çok sesli değil. Bir zaman kumaş kullandım. O daha yumuşaktı sanki. Yankı yapıyordu mikrofonuma o yüzden deriye geri dönmüştüm. Şimdi o mikrofon bozulduğu için yankı sorunum olmayacak. @Samotne Ciasteczka Siz ne dersiniz?
İos lahmacunu Picopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Yer EL PROFOSÖR SERGİO ile Silikon fabrikasında 7 Mart 2021 #5 Razer'te THX 7.1
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 7 Mart 2021 #6 İos lahmacunu dedi: Razer T.E. THX 7.1. Genişletmek için tıkla... Ne alaka hocam? @Samotne Ciasteczka Son düzenleme: 7 Mart 2021
İos lahmacunu dedi: Razer T.E. THX 7.1. Genişletmek için tıkla... Ne alaka hocam? @Samotne Ciasteczka