6 613624 Femtopat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 15 4 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Cloud 2 kulaklığım da işaretlediğim yerlerde çatlamalar mevcut gitgide artıyor bu konu da nasıl bir yol önerirsiniz daha 6 aylık ürün garantisi mevcut hangi adımları izlemeliyim? Dosya Ekleri Inked110000101275411.jpg 86,6 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba arkadaşlar, Cloud 2 kulaklığım da işaretlediğim yerlerde çatlamalar mevcut gitgide artıyor bu konu da nasıl bir yol önerirsiniz daha 6 aylık ürün garantisi mevcut hangi adımları izlemeliyim?
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #2 Kırık varsa garantinin kabul edeceğini sanmıyorum.
6 613624 Femtopat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 15 4 Ocak 2023 #3 arandur dedi: Kırık varsa garantinin kabul edeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... ama elimden düşüp kırılmadı ya da bir yere çaprmadı ki
arandur dedi: Kırık varsa garantinin kabul edeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... ama elimden düşüp kırılmadı ya da bir yere çaprmadı ki
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #4 613624 dedi: ama elimden düşüp kırılmadı ya da bir yere çaprmadı ki Genişletmek için tıkla... Fark etmez. Malzeme dandik olabilir, kasa kafanıza küçük gelmiş olabilir. Ama fiziki bir zararda garantinin kabul etmesi çok çok az ihtimal.
613624 dedi: ama elimden düşüp kırılmadı ya da bir yere çaprmadı ki Genişletmek için tıkla... Fark etmez. Malzeme dandik olabilir, kasa kafanıza küçük gelmiş olabilir. Ama fiziki bir zararda garantinin kabul etmesi çok çok az ihtimal.
6 613624 Femtopat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 15 4 Ocak 2023 #5 arandur dedi: Fark etmez. Malzeme dandik olabilir, kasa kafanıza küçük gelmiş olabilir. Ama fiziki bir zararda garantinin kabul etmesi çok çok az ihtimal. Genişletmek için tıkla... bu parçanın adı ne peki internetten ne diye aratmalıyım nasıl temin edebilirm acaba bilgin var mı?
arandur dedi: Fark etmez. Malzeme dandik olabilir, kasa kafanıza küçük gelmiş olabilir. Ama fiziki bir zararda garantinin kabul etmesi çok çok az ihtimal. Genişletmek için tıkla... bu parçanın adı ne peki internetten ne diye aratmalıyım nasıl temin edebilirm acaba bilgin var mı?
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #6 Hiç bir fikrim yok. Ama çok pahalı birşey değil sanırım hemen kırıldığına göre. Yenisini alman gerekebilir.
Hiç bir fikrim yok. Ama çok pahalı birşey değil sanırım hemen kırıldığına göre. Yenisini alman gerekebilir.
6 613624 Femtopat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 15 4 Ocak 2023 #7 Sorun şu ki almam için adını falan bilmem lazım ne yükseltme aparatı aparat her şeyi yazdım bulamıyorum.
Sorun şu ki almam için adını falan bilmem lazım ne yükseltme aparatı aparat her şeyi yazdım bulamıyorum.