Cloud 2 hâlâ kullanılır mı?

Kintana

Hectopat
Herkese merhaba. Yıl 2022 Cloud 2 halen daha tercih edilebilir bir kulaklık mıdır? Bütçem 1500 TL civarı kulaklık arıyorum. Cloud 2 de, Cloud 2, neymiş bu kulaklık merak ettim. Herkes bu kulaklığı kullanıyor e-sporcular kullanıyorsa vardır insanların bir bildiği demek istiyorum fakat kulaklığın eski oluşu beni soğutmuyor değil kulaklıktan. Bu bütçeye en uygun kulaklık nedir Cloud 2 halen daha alınır mı? (bilen kullanan arkadaşlar yazsın çok memnun olurum. )

Fps oyunu oynuyorsan cloud2 gerçekten güzel bir kulaklık. Amazon siyahını 899 tlden satıyordu en son. F/P olarak güzel ürün fakat ilerde başka işlerde de kullanırım müzik dinlerim gibi şeyler düşünüyorsan G Pro X de önerebilirim. Genelde indirime giriyor ben bayramdan önce 1.350 tlye satın almıştım.

2016 da amazon almanyadan indirimle 240 lira gibi bir fiyata almıştım. Her şeyi ile memnunum cs yoğun oynuyordum vaktinde çoğu arkadaşımın anlayamadığı sesleri duyuyordum. Bir ara bazı konularda dip ses var deniyordu bende yok ama. Müzik içinde basları fena değil malzeme kalitesi yüksek ama her deride olduğu gibi dökülme yaptı ama yanında kumaş kulak pedi veriyorlar onları kullanıyorum. Piyasadaki bir çok kaliteli kulaklıktan iyi ve sağlam olduguğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…