Cloud 2 kabloludan Cloud 3 kablosuza geçilir mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560
Cloud 2'den memnunum güzel ses kasıyorum R6'da falan. Ama sağ üstü kırıldı bantlıyorum öyle kullanıyorum. Mikrofonum zaten Fifine kulaklığınkini kullanmıyorum. Hazır fiyatı 4000KEN alsam mı karar veremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cloud 2'den memnunum güzel ses kasıyorum R6'da falan. Ama sağ üstü kırıldı bantlıyorum öyle kullanıyorum. Mikrofonum zaten Fifine kulaklığınkini kullanmıyorum. Hazır fiyatı 4000KEN alsam mı karar veremedim.

Paran varsa kablosuz nimettir, geçebilirsin.

Paran varsa kablosuz nimettir, geçebilirsin.

Bu hafta kaç tane Cloud 3 hata konusu gördüm 4 veya 5 tane idi sanırım öneren arkadaşlar umarım bir sorun olduğunda da yardımcı olabilecek bilgi birikimine sahiptirler.

Geçilmez, ses kalitesi berbat ve dip ses vb sorunları mevcut. Sırf kablosuz diye geçmek mantıksız olur :)

72'den sonra dip ses sorunu Cloud2'de de var. Ses kalitesinin neyi berbat? EQ ile düzelecek gibi değil mi?

72'den sonra dip ses sorunu Cloud2'de de var. Ses kalitesinin neyi berbat? EQ ile düzelecek gibi değil mi?
Pek düzelecek gibi değil. Basslar kötü vuruyor, tizler çamur gibi. Bir netlik, derinlik, dinamiklik yok kısacası.

Pek düzelecek gibi değil. Basslar kötü vuruyor, tizler çamur gibi. Bir netlik, derinlik, dinamiklik yok kısacası.

O zaman es geçiyorum. Cloud2 kullandiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı