F Furkan scofield Kilopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 174 13 Ocak 2021 #1 Cloud 2 mikrofon çalışmıyor.
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 13 Ocak 2021 #2 Önceden çalışıyor muydu, ne zaman çalışmamaya başladı? Kulaklığı düşürme gibi bir durumunuz oldu mu? Garantisi devam ediyorsa garantiye gönderin.
Önceden çalışıyor muydu, ne zaman çalışmamaya başladı? Kulaklığı düşürme gibi bir durumunuz oldu mu? Garantisi devam ediyorsa garantiye gönderin.
F Furkan scofield Kilopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 174 13 Ocak 2021 #3 AkınC dedi: Önceden çalışıyor muydu, ne zaman çalışmamaya başladı? Kulaklığı düşürme gibi bir durumunuz oldu mu? Garantisi devam ediyorsa garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... hocam daha yeni aldım 15 dk oluyor
AkınC dedi: Önceden çalışıyor muydu, ne zaman çalışmamaya başladı? Kulaklığı düşürme gibi bir durumunuz oldu mu? Garantisi devam ediyorsa garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... hocam daha yeni aldım 15 dk oluyor
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 13 Ocak 2021 #4 Furkan scofield dedi: hocam daha yeni aldım 15 dk oluyor Genişletmek için tıkla... Aldığınız yer ile iletişime geçip değişim veya iade isteyin.
Furkan scofield dedi: hocam daha yeni aldım 15 dk oluyor Genişletmek için tıkla... Aldığınız yer ile iletişime geçip değişim veya iade isteyin.
F Furkan scofield Kilopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 174 13 Ocak 2021 #5 AkınC dedi: Aldığınız yer ile iletişime geçip değişim veya iade isteyin. Genişletmek için tıkla... çözümü yok mu bunun hocam
AkınC dedi: Aldığınız yer ile iletişime geçip değişim veya iade isteyin. Genişletmek için tıkla... çözümü yok mu bunun hocam
D deathstroke298 Femtopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 12 13 Ocak 2021 #6 Ses kartını bağlayıpmı kullanıyorsun aynı kulaklık bende de var sorun yok yardımcı olabilirim.
F Furkan scofield Kilopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 174 13 Ocak 2021 #7 Evet öyle denedik ses kartsız denedik sorun devam ediyor. deathstroke298 dedi: Ses kartını bağlayıpmı kullanıyorsun aynı kulaklık bende de var sorun yok yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla...
Evet öyle denedik ses kartsız denedik sorun devam ediyor. deathstroke298 dedi: Ses kartını bağlayıpmı kullanıyorsun aynı kulaklık bende de var sorun yok yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla...
D deathstroke298 Femtopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 12 13 Ocak 2021 #8 Furkan scofield dedi: Evet öyle denedik ses kartsız denedik sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Tam olarak sorun ne USB ile bağlayıp ayarlardan mikrofunu etkinleştirdinmi.
Furkan scofield dedi: Evet öyle denedik ses kartsız denedik sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Tam olarak sorun ne USB ile bağlayıp ayarlardan mikrofunu etkinleştirdinmi.
F Furkan scofield Kilopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 174 13 Ocak 2021 #9 deathstroke298 dedi: Tam olarak sorun ne USB ile bağlayıp ayarlardan mikrofunu etkinleştirdinmi. Genişletmek için tıkla... yaptım da mikrofon etkinleştirme dediğiniz olay ne
deathstroke298 dedi: Tam olarak sorun ne USB ile bağlayıp ayarlardan mikrofunu etkinleştirdinmi. Genişletmek için tıkla... yaptım da mikrofon etkinleştirme dediğiniz olay ne
D deathstroke298 Femtopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 12 13 Ocak 2021 #10 Bu kısımdan görüyor mu mikrofon kısmını? Ayarlardan sistemden giriyorsun bura.