G GloomyPug Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 76 2 Kasım 2021 #1 Merhabalar bugün Cloud 2 aldim her şey iyi guzel ama mikrofondan arkadaslarima vs. cok az ses gidiyor. Ne yaparsam yapayim duzeltemedim. Bir fikri olan var mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2021
Merhabalar bugün Cloud 2 aldim her şey iyi guzel ama mikrofondan arkadaslarima vs. cok az ses gidiyor. Ne yaparsam yapayim duzeltemedim. Bir fikri olan var mi?
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #11 LauraWells dedi: Realtek Audio Console mevcut fakat kulaklık mikrofon bölümü %100'den 0 a düşmesi bununla alakası ney orayı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Gelişmiş ayarlarda mikrofon için bir tik olması lazım. Windows güncel mi? Artı 0 Eksi
LauraWells dedi: Realtek Audio Console mevcut fakat kulaklık mikrofon bölümü %100'den 0 a düşmesi bununla alakası ney orayı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Gelişmiş ayarlarda mikrofon için bir tik olması lazım. Windows güncel mi?
G Grajd0 Picopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 151 Çözümler 1 1 Eylül 2022 #12 Arkadaşlarını yeni aldığın için seni kandıryi bemce Artı 0 Eksi
LauraWells Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 1.354 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #13 MisafirTerliği34 dedi: Gelişmiş ayarlarda mikrofon için bir tik olması lazım. Windows güncel mi? Genişletmek için tıkla... Mikrofondan ses geliyor zaten ama %100 olunca net geliyor bu %0'a iniyor kendiliğinden neden olduğunu anlamıyorum bahsettiğim kısım şu; Dosya Ekleri Adsız.jpg 36,9 KB · Görüntüleme: 83 Artı 0 Eksi
MisafirTerliği34 dedi: Gelişmiş ayarlarda mikrofon için bir tik olması lazım. Windows güncel mi? Genişletmek için tıkla... Mikrofondan ses geliyor zaten ama %100 olunca net geliyor bu %0'a iniyor kendiliğinden neden olduğunu anlamıyorum bahsettiğim kısım şu;
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #14 LauraWells dedi: Mikrofondan ses geliyor zaten ama %100 olunca net geliyor bu %0'a iniyor kendiliğinden neden olduğunu anlamıyorum bahsettiğim kısım şu; Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim bölüm realtek console uygulamasında. Aynı durum uygulamada da olması gerek. Artı 0 Eksi
LauraWells dedi: Mikrofondan ses geliyor zaten ama %100 olunca net geliyor bu %0'a iniyor kendiliğinden neden olduğunu anlamıyorum bahsettiğim kısım şu; Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim bölüm realtek console uygulamasında. Aynı durum uygulamada da olması gerek.