Cloud 2 Valorant için ekolayzer ayarları nasıl yapılır?

Koors

Zeptopat
Daha fazla  
Cloud 2 ekolayzer ayarları nasıl yapılır? Valorant için yapacağım.

Öncelikle oyunda ki yalın sesi gidermek için apo gibi yardımcı uygulama kullanmak zorunda mıyım? Başka türlü halledilebilir mi? Bu kulaklığı profesyonel oyuncularda kullanıyor. Onlarda acaba bu tür yazılımlar kullanıyorlar mıdır sence?

Cloud 2'nin bir ekolayzer yazılımı yok.

Ne yapabilirim bu durumda?

Uygulama kullanmak zorunda değilsin. Bu yazılımı yüklemeden ya da ekolayzer ayarlarını yapmadan geri kalanları yaparsanız (stereo vb.) Yayıncı düzeyinde ses kasabilirsiniz.
  • Stereo açık.
  • 7.1 kapalı. (Virtual Surround.)
  • Duruma bağlı ses kartını aradan çıkarıp test edin hangi hali iyiyse öyle kullanın.
  • Valorant ses ayarlarında HRTF'yi kapat.
  • Uzamsal ses kapalı.

Eki Görüntüle 1406659

Son düzenleme:
Stereo açık olup olmadığını nereden anlayabilirim? HRTF açık kullanmak daha iyi değil mi?

Stereo açık olup olmadığını nereden anlayabilirim? HRTF açık kullanmak daha iyi değil mi?

HRTF açıkken ayak seslerinin daha az geldiğini ve yumuşatıldığını fark ettim. O yüzden kapattım. Ses kartındaki 7.1 Yazan ışık kapalı ve Uzamsal ses kapalıysa yüksek ihtimal Stereo.

HRTF açıkken ayak seslerinin daha az geldiğini ve yumuşatıldığını fark ettim. O yüzden kapattım. Ses kartındaki 7.1 Yazan ışık kapalı ve Uzamsal ses kapalıysa yüksek ihtimal Stereo.
Hocam hala sesler yalın ve cılız geliyor. Nasıl çözerim bu durumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…