Sırf 7.1 için kulaklık alacaksanız Arctis 5 ya da Void Pro öneririm. Öte yandan Cloud 2 tümüyle daha başarılı bir kulaklık gerek konforu gerek malzeme gerek ses kalitesiyle.
Sırf 7.1 için kulaklık alacaksanız Arctis 5 ya da Void Pro öneririm. Öte yandan Cloud 2 tümüyle daha başarılı bir kulaklık gerek konforu gerek malzeme gerek ses kalitesiyle.
Sesin az gelmesi kulaklıktan değil, ses kartınızdandır şunu anlayın artık. 32 ohm kulaklığı bile besleyemeyecek bir ses kartı olanlar kulaklığa sallıyor. Kulaklıkta bir limit falan yok beslendiği sürece ses seviyesi artar.
Bütceniz varsa SteelSeries'in Arctis 7 öneriyorum sizi sasirtacagina eminim özellikle ses odakli oyunlarda. Ben de cok kararsizdim ama suradaki konuda her sey acikliga kavustu.
Ayrica kablo vs. derdi olmadigi icin sizi engellemiyor.
Her ikisini de önermem. Cloud 2 hem eski bir model hem de 7.1'de başarısız. Arctis 5 ise genel anlamda başarılı bulmadığım bir kulaklık. Özellikle ses konusunda beğenmedim. 7.1 olarak ise çevresel ses anlamında başarılı, ancak yine hoparlörleri sınıfta klaıyor. Her ikisi yerine Void Pro öneririm.