Cloud 2 vs Arctis Prime

krmblkn

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar yeni bir kulaklık almak istiyorum. Cloud 2 ile Arctis Prime arasında kaldım. (anakartım ASUS B450M Dragon) Arctis Prime'da ses kartı yok kulaklığı ne kadar besleyebilirim? Ya da uyguna ses kartı öneriniz var mı?
Bu modelleri alanlar kullanım deneyimlerini de söyleyebilirler. Hem oyun hem müzik, film performansına da dikkat ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

2'si yerine Razer BlackShark V2 alınabilir.

4 yıldır Cloud 2 kullanmaktayım oyun performansı muazzam derecede iyi fakat film ve müzik standart. Yani nasıl bir beklentiniz var bilmiyorum ama çok iyi değil kötü de değil öyle söyleyebilirim. Mikrofonu ortalama oyunlarda ses kasma konusunda ise çok iyi. Ben yukarıda arkadaşın önerdiği Blackshark V2 modelini de kullandım ve iade ettim. Fiyatını hak etmediği gibi THX özelliğiyle kullanıcıların abarttığı bir ürün.

Hocam tabi renkler ve zevkler tartışılmaz ama blackshark V2 ayarları doğru yapıldığı zaman hile gibi kulaklık. Şahsen ben acayip beğendim ayarlarını doğru yaptım. Acayip zevk aldım kulaklıktan. Razer programı biraz daha kapsamlı olduğu için bazen ayarları yapamayabiliyor kullancılar doğru ayarlarda cidden çok iyi.

Son düzenleme:

Tercih meselesi hocam biraz ben yazılım olayını sevmiyorum mesela Cloud 2 gibi tak çalıştır seviyorum. Blackshark V2 modelinde de bir çok ayar denemiştim aslında ama ondaki o sound normalization ayarlarını vs beğenmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…