Cloud 2 vs BlackShark v2X vs Cloud Core

teaz

Hectopat
Daha fazla  
Cloud 2'nin ses kartı yok onun dışında bir sorunu yok.
Cloud Core kfg tam hiçbir sıkıntısı yok.
Bsv2X kfg tam hiçbir sıkıntısı yok.

Cloud 2 1400TL.
Cloud Core 1100TL.
Bsv2X 1300TL.

Cloud Core küçük diyorlar.
Zaten şu anda bsv2X kullanıyorum ama 2. bilgisayar aldım, ona hangisini alsam diye düşünüyorum.
Bütçeyi kesinlikle arttıramam.

Cloud 2 asla alınmaz o fiyata hele ses kartı yoksa Cloud Core ile farkı yok zaten. Cloud Core DTS versiyon mu yoksa ses kartlı versiyonu mu?

Hocam o Amazon'da zaten 1600TL iken ikinci eline 1100TL verilir mi bilemedim. TR ikinci el piyasası sıkıntılı kulaklık konusunda. Kaç ay garantisi kalmış en azından 1.5 yılın üstünde ise alınabilir gibi. BlackShark v2X nasıl bilmiyorum ancak Cloud Core'u Cloud 2 kullanan tanıdığımdan tahmin edebiliyorum az çok zaten ses kartsız yedek pedsiz Cloud 2 sayılır.

1 yıl garantisi kalan cloud 2ye 2k verilir mi? Ne alayım peki?

1 yıl garantisi kalan Cloud 2ye 2K verilir mi? Ne alayım peki?

Hocam Cloud 2 artık alınmaz çok uyguna bulmadıkça. Sıfırı zaten normal şartlarda 2K olması gereken bir kulaklık. 2kya HS80 bulabilirsin muhtemelen ikinci el olarak.

Ben de 2kya kulaklık bakıyorum ancak HS80 çok istediğim bir model değil tasarım olarak ve ses kartsız direkt USB olmasından dolayı. Sizde bsv2X olduğu için jack girişli bir kulaklığa ihtiyacınız olursa zaten alternatif mevuct ondan HS80 önerebilirim.

peki 1000tlye blackshark v2x yerine ne tavsiye edersin. 1 yıl garantisi var

Onu bilmiyorum hocam da Cloud Core'a zam gelmiş eğer cidden sorunsuz ve garantili ise 1000-1100 arasına alınabilir bence.

Cloud 2'yi 700ltlye aldım ama ses kartı yok. Adamın evine gittim ve bayağı pazarlık sonunda aldım. Ses kartı önerin var mı? Ses kartı var ama ses kartının girişinde temassızlık var. Nereye yaptırabilirim bilmiyorum.

Creative play 4 güzel duruyordu ancak onun da kronik sorunu varmış sanırım başka da bildiğim yok uygun fiyatlı ses kartı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…