teaz Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #11 CosmoNova dedi: Creative play 4 güzel duruyordu ancak onun da kronik sorunu varmış sanırım başka da bildiğim yok uygun fiyatlı ses kartı. Genişletmek için tıkla... HyperX Facebook'a öylesine bir deneyeyim dedim kabul ettiler yenisini yollayacaklarmış helal olsun vallahi.
CosmoNova dedi: Creative play 4 güzel duruyordu ancak onun da kronik sorunu varmış sanırım başka da bildiğim yok uygun fiyatlı ses kartı. Genişletmek için tıkla... HyperX Facebook'a öylesine bir deneyeyim dedim kabul ettiler yenisini yollayacaklarmış helal olsun vallahi.
CosmoNova Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 827 Çözümler 1 Yer İzmir 14 Ağustos 2024 #12 teaz dedi: HyperX Facebook'a öylesine bir deneyeyim dedim kabul ettiler yenisini yollayacaklarmış helal olsun vallahi. Genişletmek için tıkla... O bayağı bir ilginçmiş böyle bir durum ilk kez duydum. Hayırlı olsun o zaman.
teaz dedi: HyperX Facebook'a öylesine bir deneyeyim dedim kabul ettiler yenisini yollayacaklarmış helal olsun vallahi. Genişletmek için tıkla... O bayağı bir ilginçmiş böyle bir durum ilk kez duydum. Hayırlı olsun o zaman.