Cloud 2 vs Cloud 3

Wicker10

Kilopat
Daha fazla  
Hangisini tercih etmeliyim?

https://www.amazon.com.tr/HyperX-Cloud-Oyuncu-Kulaklığı-Kırmızı/dp/B0C3BV19Q3/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1

https://www.amazon.com.tr/HyperX-KHX-HSCP-GM-Cloud-II-Kulaklık/dp/B00SAYCVTQ/ref=sr_1_2 __mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=11WTLR7M5Z38R&keywords=cloud+2&qid=1700069685&sprefix=cloud+2%2Caps%2C271&sr=8-2

Bütçe nedir?

Hadi ikisini anlarımda, v2X ne az daha çıksa V2 var?

V2X in fiyatının şu anda çok ucuz olduğunu ve bu segmentteki kulaklıklarla bir nebze olsun yarışabileceğini düşünüyorum.

Yarışamaz iyi günler.

Bütçe maksimum 2.700 TL diyebilirim.

Ben olsam Void Elite alırdım kablosuz sevdiğimden ama, ses kasamak aşırı önemli ise Cloud 2 alınabilir. Cloud 2 ile 3 arasında büyük bir fark yok.

Yarışamaz iyi günler.

Ben olsam Void Elite alırdım kablosuz sevdiğimden ama, ses kasamak aşırı önemli ise Cloud 2 alınabilir. Cloud 2 ile 3 arasında büyük bir fark yok.

Kablosuz olmasını ben de isterdim lakin şarj problemleri ve mikrofon ile sesin aynı anda kullanılmasında kalitesinin az da olsa etkilendiğini duydum bu sebepten ötürü kabloluya yöneldim aslında. Cloud 2 alma hedefiyle başladım araştırmalarıma fakat Cloud 3'ün dediğim gibi mikrofonu ve bağlantı çeşitliliği ilgimi çekti.

Mikrofon farkı vardır. Ben Cloud 2 kullanıyorum tek rahatsız olduğum şey mikrofondan arada bir nefes verme sesim falan gidiyormuş onu da NVIDIA brodcast ile çözdüm.

Mikrofon farkı vardır. Ben Cloud 2 kullanıyorum tek rahatsız olduğum şey mikrofondan arada bir nefes verme sesim falan gidiyormuş onu da NVIDIA brodcast ile çözdüm.

Birebir aynı şeyi söylüyor arkadaşlarım. Şu anda Cloud Core Stinger kullanıyorum. Nefes sesinden fırtına kopuyor kulağımızda diyorlar. Ben de mikrofonu gerçekten iyi bir kulaklık alayım dedim ekstra mikrofona ihtiyacım kalmasın diye.

Sizce Cloud 3 pişman eder mi? Fiyatı gereksiz mi uçuk? Yani diğer kulaklıklara kıyasla keşke alsaydım onları dedirtir mi? Her türlü çok alt seviye bir üründen geçeceğim için memnun kalırım diye tahmin ediyorum fakat fiyatını haketmeyen bir ürün de kimse almak istemez.

@emirhannk Hocam ayrıca kutusu açılmamış 2.el bir Cloud 3 buldum 2000 TL'ye alınır mı? Fakat fiş fatura yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…