Cloud 2 vs G PRO X

RTINGS dediğin kaynağa güvenmiyorsun umarım. Asla ama asla güvenmem. Nedenini de açıklayayım.

Soldaki G PRO X, sağdaki G PRO. Adamlar G PRO X'i daha iyi göstermek için puanlama yüzdeleriyle oynuyor. Şu grafiklerin 1 gram inandırıcılığı yok.

Ayrıca oyun amaçlı bir kulaklık alıyorsa ve RTINGS'i güvenilir kaynak olarak görüyorsan benim de sana argümanım var. Oyun için kulaklık alıyorsan "imaging" önemlidir. Imaging'in ne olduğunu biliyorsundur.





Buyur, oyuncu kulaklıklarında bulunması en çok istenilen özellik de bass. Eşitler.




Mikrofon kalitesine girmek bile istemiyorum. Cloud 2 mikrofonu resmen boğuk. G PRO X ise cam gibi. İstiyorsanız G PRO incelememdeki ses kaydımı dinleyebilirsiniz. Ek olarak Blue Voice özelliği de var. Ve çok detaylı EQ programı var G HUB üzerinde.
 

Ya Allah için bırakın şu boşa sıkmayı arkadaş ciddiyim ya.

2-3 yayıncı demiş mithrain olur unlost olur 7.1 oyun oynanmaz, stereo en iyisi, Cloud 2 en iyi sesi veriyor vs üzerine bir iki kaynak en iyi deyince de en iyi kulaklık ünvanını yapıştırıp öneriyorsunuz.

Bak oyun sadece FPS kategorisinden ibaret değil önce bunu bir aklınızda bulundurun derim. 7.1 ile gayet iyi bir ses ve atmosfer ile hikayeli oyunlar çatır çatır oynanır buna ek olarak FPS oyunları da 7.1 ile gayet iyi bir şekilde oynanabilir.

Şimdi ise Cloud 2 vs G PRO X yapalım mı isterseniz?

Tizlerde açık ara G PRO X ön planda duruyor bu da oyunlarda özellikle FPS oyunlarında açık ara ön plana koyan bir durum.

G PRO X rahatlık ve kafadaki duruş anlamında C2'den açık ara önde hafiflik konusunda ise ne kadar kağıt üstünde aynı gözükseler de G PRO X çok daha hafif hissettiriyor.

Mikrofon konusuna gelelim rezalet neden 235₺'ye aldığım E900 Pro'nun mikrofonu bile Cloud 2'den daha iyi G PRO X ile karşılaştırmaya gerek bile yok çünkü Blue voice gibi güzel bir seçenek sunuluyor ama burada tek sıkıntı küçük biraz EQ yapmak gerek onu yaptın mı yardırıyor.

Ses kartı konusunda C2 rezalet mikrofon kalitesini iyice rezalet etmesini geçtim ses kalitesini bile rezalet ediyor. G PRO X yine ön plana geçiyor ki yazılım artısı da var.

Hadi hepsini geçtim ses kalitesine bakalım. İkisini de deneyimleyen biri olarak rahat rahat söylüyorum ki G PRO X >>> Cloud 2. Dinozor oldu babaanne oldu artık hala en iyisi diyorsunuz.
 

"FPS oyunları da 7.1 ile gayet iyi bir şekilde oynanabilir." diyen birisi aynı zamanda "rahat rahat söylüyorum ki G PRO X >>> Cloud 2. Dinozor oldu babaanne oldu artık hala en iyisi diyorsunuz" diyebiliyor. Aynen FPS oyunları zaten alayı 7+1 ses destekleyen oyunlar. Hadi size güle güle xD
 

Kesinlikle dogru. Kaydini duydugumda bariz fark oldugunu gordum. Kendim bizzat Cloud 2 kullanıyorum.
Mikrofon o kadar iyi degil hatta kotu de denilebilir. Rahatlik konusuna hiç girmeyecegim. Kulaklarim kopacak az kaldi. C2 artik eskidi.
 

Aynen kanka Cloud 2 en iyisi.
 
Arkadaşlar satın aldım logitech g pro x zaten fiyat sınırı yoktu
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Bende almayı düşünüyorum ama fiyatından dolayı biraz kararsızım. Yaşamış olduğunuz tecrübeleri aktarabilme imkanınız varsa ben ve diğer arkadaşlar için çok yardımı dokunur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…