ergunumut Megapat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2017 #1 Mediamarktda Cloud2'nin 399 TL olduğunu görene kadar Razer Kraken USB'de kararlıydım ama baya iyimiş Coud2 bu fiyata. Acaba mediamarktdan alınır mı gayet ucuz fiyat yazmışlar güncellemediler mi acaba gönderirler mi? KINGSTON KHX-HSCP-RD Hyperx Cloud2 Gaming Kulaküstü Kulaklık Kırmızı Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2017
Mediamarktda Cloud2'nin 399 TL olduğunu görene kadar Razer Kraken USB'de kararlıydım ama baya iyimiş Coud2 bu fiyata. Acaba mediamarktdan alınır mı gayet ucuz fiyat yazmışlar güncellemediler mi acaba gönderirler mi? KINGSTON KHX-HSCP-RD Hyperx Cloud2 Gaming Kulaküstü Kulaklık Kırmızı
Andaç Liman Hectopat Katılım 16 Mart 2017 Mesajlar 161 Makaleler 1 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Designer 18 Mayıs 2017 #2 Geçtiğimiz hafta da gameekstra da acaip indirimdeydi Hyper X ürünleri ve kesinlikle bu varken Razer Kraken tercih edilmemeli bence. Cloud II kullanıcısıyım ve kesinlikle hiç pişmanlık duymadım.
Geçtiğimiz hafta da gameekstra da acaip indirimdeydi Hyper X ürünleri ve kesinlikle bu varken Razer Kraken tercih edilmemeli bence. Cloud II kullanıcısıyım ve kesinlikle hiç pişmanlık duymadım.