alihanakman6
Megapat
Daha önce de indirime girmişti bu bütçede güzel ürün olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle fiyat yükseltemem diyenlere öneririm. Bazı kronik problemleri varmış araştırmadan almayınız.
Değerlendirme puanı 3.7/5 olan bir ürünü almam açıkçası. Corsair Void Elite Wireless var 2799₺'ye. Ben onu alırdım.
Boş argüman. Amazonda 100 değerlendirme var. Attığın fotoda max 1 değerlendirme vardır. Ayrıca bu kulaklık ilk çıktığı zamanlar linç yağmuruna tutulmuştu, şimdi değişen bir şey yok. Fiyatının hakkını vermiyor.
Boş argüman. Amazon'da 100 değerlendirme var. Attığın fotoda Max 1 değerlendirme vardır. Ayrıca bu kulaklık ilk çıktığı zamanlar linç yağmuruna tutulmuştu, şimdi değişen bir şey yok. Fiyatının hakkını vermiyor.
Boş argüman. Amazon'da 100 değerlendirme var. Attığın fotoda Max 1 değerlendirme vardır. Ayrıca bu kulaklık ilk çıktığı zamanlar linç yağmuruna tutulmuştu, şimdi değişen bir şey yok. Fiyatının hakkını vermiyor.
Biz Xantares'ciyiz yorma.Tamam.
CS GO Pro Oyuncu Kurulumları 2026: 755 Profesyonel Oyuncuların Ayarları, Steam, Yapılandırma, Hedef İşareti, Donanımı (Mouse, Monitör, Klavye)
En İyi 755 Profesyonel Oyuncu Donanımı ve Kurulumları. Yapılandırmaları bulun, ayarları izleyin, favori oyuncularınızı işaretleyin. CS2 için Cihazlar: Mouselar, Kulaklıklar, Klavyeler.profilerr.net
3000 liraya bulursanız söyleyinŞahsen BlackShark V2 Pro eski sürümünü alırım. Daha iyi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.