kenet Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 446 Yer Sur Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #1 Başlıktaki 2 kulaklıkta kendini kanıtlamış kulaklıklar ve arasından birini almayı düşünüyorum. Hangisini seçmeliyim?
Başlıktaki 2 kulaklıkta kendini kanıtlamış kulaklıklar ve arasından birini almayı düşünüyorum. Hangisini seçmeliyim?
M Mapuscan Kiyici Kilopat Katılım 29 Ekim 2016 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #2 Cloud 2
AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 29 Mayıs 2021 #3 Bluetooth yoksa Cloud 2
M Mapuscan Kiyici Kilopat Katılım 29 Ekim 2016 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #4 AyiBogan44 dedi: Bluetooth yoksa Cloud 2 Genişletmek için tıkla... Ben şahsen normal Cloud 2 kullanıyorum çok memnunum istersen kablosuzunuda alabilirsin çok fark olacağını sanmıyorum arasında sadece biri kablosuz.
AyiBogan44 dedi: Bluetooth yoksa Cloud 2 Genişletmek için tıkla... Ben şahsen normal Cloud 2 kullanıyorum çok memnunum istersen kablosuzunuda alabilirsin çok fark olacağını sanmıyorum arasında sadece biri kablosuz.
AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 29 Mayıs 2021 #5 Arkadaş galiba kablosuz istiyor. Bluetooth yoksa Arctis 7 kullanamaz ama Cloud 2 Bluetooth olmasa bile USB ile bağlanıyor
Arkadaş galiba kablosuz istiyor. Bluetooth yoksa Arctis 7 kullanamaz ama Cloud 2 Bluetooth olmasa bile USB ile bağlanıyor
kenet Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 446 Yer Sur Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #6 AyiBogan44 dedi: Arkadaş galiba kablosuz istiyor. Bluetooth yoksa Arctis 7 kullanamaz ama Cloud 2 Bluetooth olmasa bile USB ile bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Bluetooth bana lazım değil kendi alıcısı var SS 7'nin. Cloudada Bluetooth yok ama onda da alıcı var ben kalite bakımından önemli olan benim için kablosuz ve ses kalitesi iyi olması.
AyiBogan44 dedi: Arkadaş galiba kablosuz istiyor. Bluetooth yoksa Arctis 7 kullanamaz ama Cloud 2 Bluetooth olmasa bile USB ile bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Bluetooth bana lazım değil kendi alıcısı var SS 7'nin. Cloudada Bluetooth yok ama onda da alıcı var ben kalite bakımından önemli olan benim için kablosuz ve ses kalitesi iyi olması.
AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 29 Mayıs 2021 #7 Telefona bağlayacaksan Clolud 2 Wireless alma Cloud 2 Wireless USB ile bağlanıyor Ama Wireless olmayan versiyonunu alabilirsin
Telefona bağlayacaksan Clolud 2 Wireless alma Cloud 2 Wireless USB ile bağlanıyor Ama Wireless olmayan versiyonunu alabilirsin
kenet Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 446 Yer Sur Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #8 AyiBogan44 dedi: Telefona bağlayacaksan clolud 2 Wireless alma Cloud 2 Wireless USB ile bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Telefon kullanmıyorum ben Cloud 2 kablosuz çok kaliteli ve iyi ama SS 7 de aynı çok arada kaldım fiyatları da çok yakın.
AyiBogan44 dedi: Telefona bağlayacaksan clolud 2 Wireless alma Cloud 2 Wireless USB ile bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Telefon kullanmıyorum ben Cloud 2 kablosuz çok kaliteli ve iyi ama SS 7 de aynı çok arada kaldım fiyatları da çok yakın.
Yarst Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 559 Çözümler 2 Yer Kaer Morhen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Witcher 29 Mayıs 2021 #9 kenet dedi: Başlıktaki 2 kulaklıkta kendini kanıtlamış kulaklıklar ve arasından birini almayı düşünüyorum. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Cloud 2.
kenet dedi: Başlıktaki 2 kulaklıkta kendini kanıtlamış kulaklıklar ve arasından birini almayı düşünüyorum. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Cloud 2.
AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 29 Mayıs 2021 #10 Kullanacağın cihazda Bluetooth özelliği var mı ?