Cloud 2'yi iade edip Cloud 3 almalı mıyım ?

centrumboss

Hectopat
Geçtiğimiz hafta 1799₺'ye Cloud 2 aldım. Şu anda Cloud 3 2699₺'ye düşmüş. Normalde yurtdışında aralarında 50 euro kadar fark var. Şu an fiyat farkı 900₺'ye düşmüş durumda. Sizce almalı mıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen o fiyat farkına değeceğini sanmıyorum (İkisini de kullandım). Cloud 3'ün mikrofon kalitesi gayet iyi fakat bana göre gereksiz bir hareket olur.
Hocam daha yeni bir model ve mikrofonu cidden iyi. Bence 900 lira farka değer. Zaten 6 taksitle alacağım için bana aylık 150 lira fark oluşturacak. Bir şey değil benim için.

Hocam daha yeni bir model ve mikrofonu cidden iyi. Bence 900 lira farka değer. Zaten 6 taksitle alacağım için bana aylık 150 lira fark oluşturacak. Bir şey değil benim için.

O zaman alın hocam ama kulaklığı iade edebileceğinizi sanmıyorum. Hijyen sebepleri yüzünden almayabilirler.

Hocam Cloud 3 aldınız mı? Şu an Amazon'da Cloud 2 ve 3 sepetimde karşılıklı bakışıyoruz. Cloud 3 alınır mı?
Hocam Cloud 2'yi 12 Kasım'da iade ettim. Hâlâ iadeyi bekliyorum, Amazon'un azizliğine uğradım. Ayrıca iade gerçekleşince bu ürünü almayı düşünüyorum.

Hocam Cloud 2'yi 12 Kasım'da iade ettim. Hâlâ iadeyi bekliyorum, Amazon'un azizliğine uğradım. Ayrıca iade gerçekleşince bu ürünü almayı düşünüyorum.
Hocam ben hs35 kullanıyorum hs50 ve 60 la aynı speakerlar bildiğim kadarıyla. Kulaklık ses kalitesi olarak baslar çok yoğun oyunlarda ayak sesleri duyulması zor oluyor mikrofonu hemen bozuldu cızırdamaya başladı. Plastik olduğundan tepesi kırıldı vs. ha hs80 belki başkadır ama corsair ben alacağımı sanmıyorum bu saatten sonra. Ben almadan önce de forumlarda baya iyi vs diyorlardı gerçekte hiç hoşuma gitmedi açıkcası. Eski rampage 7.1 kulaklığım bundan iyiydi gerçi oda fena kulaklık değildi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı