Cloud 3 Kablolu vs Cloud 3 Wireless

• Konuyu başlatan c4n
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 276
Bütçe
3600,4200

c4n

Hectopat
Kablolunun ses kalitesinin daha iyi olduğunu söyleyenler var bu yüzden kablolu almak daha mantıklı geliyor. Aklımda bazı şüphelerim var hangisini almalıyım konusunda. Cloud 3 Wireless'e kablo takılıp kullanılmadığını öğrendim bataryası öldüğünde kulaklık işlevsiz hale mi gelecek?
Kullanan arkadaşlar ses yüksekliğinin nasıl olduğunu söyleyebilir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablolunun ses kalitesinin daha iyi olduğunu söyleyenler var bu yüzden kablolu almak daha mantıklı geliyor. Aklımda bazı şüphelerim var hangisini almalıyım konusunda. Cloud 3 Wireless'e kablo takılıp kullanılmadığını öğrendim bataryası öldüğünde kulaklık işlevsiz hale mi gelecek?
Kullanan arkadaşlar ses yüksekliğinin nasıl olduğunu söyleyebilir mi acaba?
Bir kulaklığın bataryasını öldürmek çok zor. Bataryadan önce kulaklığın kendisi ölür zaten. Telefonlar gibi her gün şarj edilmedikleri için batarya ömürleri zaten çok daha uzun oluyor.

O yüzden batarya ömrü dert edilecek en son şeylerden biri ama bütçen varsa Arctis nova 5p daha iyi 5000TL fiyatı ile Cloud 3 herkese giden bir kulaklık değil sesini beğenmeyen çok fazla insan var.

Bir kulaklığın bataryasını öldürmek çok zor. Bataryadan önce kulaklığın kendisi ölür zaten. Telefonlar gibi her gün şarj edilmedikleri için batarya ömürleri zaten çok daha uzun oluyor.

O yüzden batarya ömrü dert edilecek en son şeylerden biri ama bütçen varsa Arctis Nova 5P daha iyi 5000TL fiyatı ile Cloud 3 herkese giden bir kulaklık değil sesini beğenmeyen çok fazla insan var.

Arctis 9 alınır mı? Peki hocam sizce?

9X modeli o. Maalesef o modelde bilgisayara bağlamak için alıcı çıkmıyor. Ve eski bir model. Bütçe varsa Nova 5P hem mikrofon hem batarya hem de ses kalitesi olarak daha iyi bir kulaklık.

Kasası plastiğe benziyor güvenemedim. Zamanında çokça kulaklık kırmışlığım var.

Kasası plastiğe benziyor güvenemedim. Zamanında çokça kulaklık kırmışlığım var.
Nova Pro kullanıyorum 2 seneyi aştı incelemeleri de var sağlam kulaklık. Sağa sola fırlatmadığın veya masaya kasıtlı vurmadığın sürece kolay kolay kırılabilecek bir kulaklık değil ki Cloud 2'nin kırıldığına denk geldim ama Nova serisinin kırıldığını görmedim daha.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1737485613798.png

İncelemede de görebilirsin esnek ve sağlam malzeme kolay kolay kırılmaz.

Nova Pro kullanıyorum 2 seneyi aştı incelemeleri de var sağlam kulaklık. Sağa sola fırlatmadığın veya masaya kasıtlı vurmadığın sürece kolay kolay kırılabilecek bir kulaklık değil ki Cloud 2'nin kırıldığına denk geldim ama Nova serisinin kırıldığını görmedim daha.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 2403797
İncelemede de görebilirsin esnek ve sağlam malzeme kolay kolay kırılmaz.

İnternete yazdım bolca kırılmış halinin fotoğrafı var hocam hiç güvenemedim bu kulaklığa.

İnternete yazdım bolca kırılmış halinin fotoğrafı var hocam hiç güvenemedim bu kulaklığa.
Nova 1 ve 3'te kırıma bende biliyorum ama onlar ucuz versiyonlar haliyle malzeme kalitesi aynı olmaz. Tabi sen bilirsin ben aynı malzeme kulaklığı 3 sene oldu hatta kullandığım ve sorun yaşamadığım için öneriyorum. Hem ses kalitesi olarak bu bütçede en iyisi Nova 5.

Nova 1 ve 3'te kırıma ben de biliyorum ama onlar ucuz versiyonlar haliyle malzeme kalitesi aynı olmaz. Tabii sen bilirsin ben aynı malzeme kulaklığı 3 sene oldu hatta kullandığım ve sorun yaşamadığım için öneriyorum. Hem ses kalitesi olarak bu bütçede en iyisi Nova 5.

Evet hocam baktımda Reddit'e gördüklerim Pro olan versiyonuymuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı