Cloud 3 vs. Razer BlackShark V2 X

Emre tamer

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3070 5 5600x 16gb ram 1tb m2 ssd
Arkadaşlar hangi kulaklık alınır? Hangisi daha iyidir? Mikrofon kalitesi benim için önemli, bir de ses kasma.
Müzik dinlerim ama önceliğim ses kasmak FPS oyunlarında. Hangisi benim için iyidir? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Hocam peki mikrofon kalitesi nasıl.

Hocam Cloud 3 de ses kartı yok anakartan ses alıyor benim anakartın ses kartı o kadar iyi değil.
Cok sorun yaşar mıyım? Bir de kaç yıl gider.
Mikrofonu çok iyi. Usb ile bilgisayara bağlıyorsunuz içerisinden dönüştürücü çıkıyor. Uzun ömürlü ve sağlam bir yapıya sahip, konforlu bir kulaklıktır. Şuan ki fiyatı çok uygun. Hatta bu bütçede tek daha iyisi yok. Sadece basslarının iyi olmadığını duyuyorum onu da equalizer ile yükseltirsiniz.

cloud 3 kablolu kullandım cloud 2 elimde var cloud 2 im daha iyi ses verıyor cloud 3 ten amazondan aldiğim icin pzt iade edeceğim

Mikrofonu çok iyi. USB ile bilgisayara bağlıyorsunuz içerisinden dönüştürücü çıkıyor. Uzun ömürlü ve sağlam bir yapıya sahip, konforlu bir kulaklıktır. Şu anki fiyatı çok uygun. Hatta bu bütçede tek daha iyisi yok. Sadece basslarının iyi olmadığını duyuyorum onu da equalizer ile yükseltirsiniz.

Teşekkürler hocam kulaklığı aldım şimdi eve gidince deneyeceğim. MediaMarkt'a çalışan adam bana Raze al dedi dahi iyi dedi ama Cloud 3 aldım inşallah. Memnun kalırım.

Cloud 3 kablolu kullandım Cloud 2 elimde var Cloud 2'im daha iyi ses verıyor Cloud 3 ten Amazon'dan aldiğim icin pazartesi iade edeceğim.

Cloud 2 de ses kartı olduğu için olabilir Mi Cloud 3 de yok aldım bakalım ses kötü olursa bende iade edebilirsem ederim.

Teşekkürler hocam kulaklığı aldım şimdi eve gidince deneyeceğim. MediaMarkt'a çalışan adam bana Raze al dedi dahi iyi dedi ama Cloud 3 aldım inşallah. Memnun kalırım.

Cloud 2 de ses kartı olduğu için olabilir Mi Cloud 3 de yok aldım bakalım ses kötü olursa bende iade edebilirsem edesanırım
sanırım adam akıllı güzel ses kasa bilecek bir kulaklık yok piyasada

Sanırım adamakıllı güzel ses kasa bilecek bir kulaklık yok piyasada

Haklısınız

Mikrofonu çok iyi. USB ile bilgisayara bağlıyorsunuz içerisinden dönüştürücü çıkıyor. Uzun ömürlü ve sağlam bir yapıya sahip, konforlu bir kulaklıktır. Şu anki fiyatı çok uygun. Hatta bu bütçede tek daha iyisi yok. Sadece basslarının iyi olmadığını duyuyorum onu da equalizer ile yükseltirsiniz.

Hocam şu an deneme fırsatım oldu cidden cok iyi mikrofonu iyi oyunda deneme fırsatım olmadı ama müzik dinledim cidden iyi tekrardan teşekkürler.

Son düzenleme:
Ben de ikisinin arasında kalmıştım Cloud3 aldım ve çok memnunum tavsiye ederim.

Hocam büyükmü.

Cloud Core 2 Wireless'i iade edeceğim alırlarsa geçilir mi şu anki küçük geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı