Cloud 3 Wireless alınır mı?

Iceking

Centipat
Daha fazla  
İnceleyen çok olmadığı için ve Wireless kulaklık almayı düşündüğüm için bu konuyu açtım.

@anderissa Hocam deneyimlerinizi yazar misiniz?Ayrica nereden satin aldiniz suan piyasada yok gibi bir şey.
Hocam merhaba, acaba ne kadara hangi siteden aldınız özel değilse.
Arkadaşlar yeni görüyorum kusura bakmayın, konuyu açan arkadaş cevap yazmadığından birkaç gün sonra bakmamıştım. Amazon'dan Overgame satıcısından almıştım. 5.300 liraya almışım ve aldığımdan beri gayet memnunum.

Kulaklığın iyi yönleri arasında şarjının gerçekten uzun gitmesi ve kablosuz bir kulaklığa göre oldukça iyi olan mikrofonu var. Kulaklığı bir kere şarj ediyorum ve iki hafta civarı unutuyorum. Mikrofonu da kablolu kulaklıklardan bile çok daha iyi. Arkadaşlarım kablolu Steelseries kullanıyorlar ve benim sesim çok daha net çıkıyor. Oyunda mikrofonumu soran birçok kişi oldu. Tabii yayıncı mikrofonu kadar kusursuz ses beklemeyin ancak gerçekten iyi. Dip ses tarzı şeyler yok. Kulaklığın pedleri yumuşak ve kafanızı ağrıtmıyor. Uygulaması da eh işte. Basları pek iyi çıkarmıyor ama uygulamadan bas artırmayı açarsanız fena da olmuyor. Oyuncu kulaklığı nihayetinde. Oyunlardaki performansını da çok beğeniyorum. Duymadığım herhangi bir ses yok, hatta arkadaşlarımın duymadığı sesleri ben duyuyorum. "Tuvalet testi" de başarılı açıkçası :D

Kötü tarafı biraz ağır olması. Onu da ben pek hissetmedim. Alıştığımdandır belki de bilmiyorum. Başka olumsuz bir tarafı yok.

Alacak olursanız diye söyleyeyim, kulaklığı ilk bağladığınızda varsayılan olarak mikrofon özelliklerinde "Teyp Kaydedici Kalitesi" seçili geliyor. Onu "FM Radyo Kalitesi" şeklinde değiştirmelisiniz yoksa mikrofonun kalitesi kötü oluyor. Değiştirince düzeliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı