Cloud 3 Wireless alınır mı?

Bende bilmiyorum ve sadece CS2 oynuyorum. Çok merak ettim kulaklığı. Senelerce HyperX Cloud 2 7.1 kullandım bakalım nasıl olacak değişiklik.
Şimdiden hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.

@Silva Kulaklık geldi mi hocam?

Son düzenleme:
Şimdiden hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.

@Silva Kulaklık geldi mi hocam?

Evet kulaklık geldi. Görünüş, kullanım, rahatlık, konfor hepsi iyi derecede. Mikrofon da gayet iyi. İlk kullanmaya başladığımda ekolayzer ve boğukluk nedeniyle iade etmeyi düşündüm ama daha sonra iCUE ile eski kulaklığımın sesini aratmayan ekolayzer ayarı yaptım ve şuan kulaklıktan çok memnunum. Sarj süresi de baya iyi. Öneririm.

@Silva HS80W İtopya'da 4900TL'ye düşmüş. Cloud 3w Amazon'da 5300TL ve bugün teslimatlı. Karar vermek zor.

@Silva HS80W İtopya'da 4900TL'ye düşmüş. Cloud 3w Amazon'da 5300TL ve bugün teslimatlı. Karar vermek zor.

Bence indirimler bitmeden hemen al her iki kulaklıkta da pişman olacağını düşünmüyorum. Şirketimin bana vermiş olduğu hediye çeki ile HS80'i aldım. Hediye çeki de sadece bir sitede geçiyordu ve o sitede de Cloud 3 yoktu. Olsaydı Cloud 3'ü alırdım ama HS80 aldığım için pişman değilim. Ekolayzer ayarını yaptım ve eski kulaklığım Cloud 2'nin sesini alıyorum şuan.

Pil ömrü ve kullanım amacını değerlendirip son anda HS80'den vazgeçtim ve Amazon'da olduğu için C3W tercih ettim. Başta ses az gibi geldi telefonda denedeğim için hala da bir tık az gibi geliyor oyun oynarken. Önceki kulaklığım Rampage'ti, ondayken ses seviyesi 20 civarında oluyordu, bunda 60-70 civarında kullanıyorum. Yine de 5 yıllık Rampage kulaklıktan öyle aman aman bir fark yaşamadım. Tek beğenmediğım yanı ses kesildiği zaman cızırtı mezarı kopma sesi oluyor, örnek veriyorum şarkıyı ileri sardığımda falan bir tık rahatsız edici geliyor. Ortalama 12-13 metreye kadar seste kopma olmuyor ve pil konusunda ciddi şekilde iyi. Bugün en az 5.5-6 saat kullandım, %5'lik bir düşüş var şarjında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…