Şarj %100 olarak gözüktüğünde direkt kullanıma başlıyordum %100 olsa bile daha fazla şarj ettim ondan sonra düzeldi belki de tamamen şarjı tamamen bitirip tekrardan fullediğim içinde düzelmiş olabilir
@ArtheloS doldu gibi gözüktüğü zaman şarjdan çekmeden devam ettim şarj etmeye sanırım yazılımsal problem var şarj ı yüksek gibi görüyor ama az bir şey kullanınca hızlı hızlı bitiyor.
@ArtheloS doldu gibi gözüktüğü zaman şarjdan çekmeden devam ettim şarj etmeye sanırım yazılımsal problem var şarj ı yüksek gibi görüyor ama az bir şey kullanınca hızlı hızlı bitiyor.
Hocam ben de kulaklığı yeni aldım, takriben 6-7 saatlik kullanımda yüzde 10-15 düşüyor şarjım, ve sadece discordta arkadaşlar konuşurken böyle cızırtı-patlama tarzında bir ses oluyor. Teknosadan aldım sence değişim talep edeyim mi
Hocam ben de kulaklığı yeni aldım, takriben 6-7 saatlik kullanımda yüzde 10-15 düşüyor şarjım, ve sadece Discord'da arkadaşlar konuşurken böyle cızırtı-patlama tarzında bir ses oluyor. Teknosa'dan aldım sence değişim talep edeyim mi?
Tamamdır deneyeceğim, sizde belirttiğim şarj azalma durumu normal mi ? Ayrıca ben yazılımı yüklemedim, yüklediğim bir önceki iade ettiğim kulaklıkta robotik ses oluyordu ve bunun güncellemeyle olduğunu fark ederek iade etmiştim.
Tamamdır deneyeceğim, sizde belirttiğim şarj azalma durumu normal mi? Ayrıca ben yazılımı yüklemedim, yüklediğim bir önceki iade ettiğim kulaklıkta robotik ses oluyordu ve bunun güncellemeyle olduğunu fark ederek iade etmiştim.