Cloud 3 Wireless vs Barracuda X 2022

R36 Drop benim bahsettiğim ama ikisi de aşırı benzer. İçi aynı dışı farklı diye biliyorum. Gerçekten ses sekmesi dışında kusursuz bir kulaklık gibi geliyor. Siz hazır onu kullanmışken ikisinin ses kalitesini karşılaştırırsanız ne dersiniz ?
Arada 4-5 kulaklık kullandığım için pek yorum yapamıyorum hocam. Bulup deneyebilirsem dönerim size.

Arada 4-5 kulaklık kullandığım için pek yorum yapamıyorum hocam. Bulup deneyebilirsem dönerim size.
Denerseniz harika olur hocam, teşekkürler.

@KeyN_N Kulaklığı bugün Mediamarkt'dan aldım. Sadece kendi hali ile aşırı beğendim sonra DTS'i indirdim bir şeyler değişti anlamadım ama daha güzel oldu. Sizin önerdiğiniz kesinlikle yap dediğiniz ayarlar var mı ? Azıcık daha ağırlıklı oyun ve dizi/film, müzik için kullanılacak.

Son düzenleme:
Denerseniz harika olur hocam, teşekkürler.

@KeyN_N Kulaklığı bugün Mediamarkt'dan aldım. Sadece kendi hali ile aşırı beğendim sonra DTS'i indirdim bir şeyler değişti anlamadım ama daha güzel oldu. Sizin önerdiğiniz kesinlikle yap dediğiniz ayarlar var mı ? Azıcık daha ağırlıklı oyun ve dizi/film, müzik için kullanılacak.
Cloud 3 için mi diyorsunuz hocam? Ben ayar çekmeye üşendim açıkcası, hali hazırda sesi güzel de olunca da hiç bakmadım. Bu arada unutmuşum, lafta deneyip size dönecektim😀

Cloud 3 için mi diyorsunuz hocam? Ben ayar çekmeye üşendim açıkcası, hali hazırda sesi güzel de olunca da hiç bakmadım.
Evet C3 Wireless için diyorum. Şu an fotoğraf yüklemeye çalışıyorum ama Technopat hata veriyor. Uygulamasında dts x Spatail Sound diye bir ayar var orası sizde açık mı ? Ve oyunlarda ses kasma performansından memnun musunuz. Şimdi ofiste olduğumdan maalesef oyunlarda deneme yapamıyorum.
Bu arada unutmuşum, lafta deneyip size dönecektim😀
Önemli değil, canınız sağ olsun. Şimdilik memnumum.

Evet C3 Wireless için diyorum. Şu an fotoğraf yüklemeye çalışıyorum ama Technopat hata veriyor. Uygulamasında DTS X Spatail Sound diye bir ayar var orası sizde açık mı?
Şimdi bakayım dedimde uygulamasını Microsoft Store'dan indirmek gerekiyormuş, Custom OS kullandığımdan bende de Store yok. Hiç yüklemediğimden kapalıdır herhalde.

Ve oyunlarda ses kasma performansından memnun musunuz? Şimdi ofiste olduğumdan maalesef oyunlarda deneme yapamıyorum.
O konuda bayağı memnunum. Daha önceki kullandığım Arctis 7, Quantum 800'den bile bir tık daha iyi gibi geldi ama tam emin değilim. Barracuda X'i söylemeye gerek yok, bariz en kötüsü bu konuda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı