tanrikuluenes Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #1 Yüksek sesde dinlediğim her şeyi mikrofon algılıyor. Ses kartının Driver'ini güncelledim ama sorunu çözemedim, nasıl düzeltebilirim? Ses kartı alsam sorun ortadan kalkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2023
Yüksek sesde dinlediğim her şeyi mikrofon algılıyor. Ses kartının Driver'ini güncelledim ama sorunu çözemedim, nasıl düzeltebilirim? Ses kartı alsam sorun ortadan kalkar mı?
3re3n Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 779 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #2 Hocam mikrofon tam oturmamış olabilir mi? Ben böyle çözmüştüm sorunumu.
tanrikuluenes Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #3 3re3n dedi: Hocam mikrofon tam oturmamış olabilir mi? Ben böyle çözmüştüm sorunumu. Genişletmek için tıkla... hayır her şeyi tam.Akşam hiçbir şeyi yoktu sabah taktım arkadaşlarım bizde duyuyoruz demeye başladı anlamadım bir anda nasıl oldu
3re3n dedi: Hocam mikrofon tam oturmamış olabilir mi? Ben böyle çözmüştüm sorunumu. Genişletmek için tıkla... hayır her şeyi tam.Akşam hiçbir şeyi yoktu sabah taktım arkadaşlarım bizde duyuyoruz demeye başladı anlamadım bir anda nasıl oldu