İyi forumlar arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi iki kulaklık arasında kaldım. Yaptığım ufak araştırmalara göre cloud 2 sanal 7.1 önerenler pek fazla yok. Sanal ses iş görür mü? Ama ister istemez cloud 2 kendisine çekiyor. Alpha hakkında da olumlu yorumlar var. Streo ses vs. Bu kulaklıklar hakkında deneyimi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
Anakart modelim : MSI H270 Gaming M3 (2400 HZ)
Cloud Alpha daha iyi. Haliyle de daha pahalı. Çok bir fark yok aralarında ama. Ben 4 yıldır Cloud 2 kullanıyorum hala bir sorunu yok kulaklığın. Padleri dışında.
Cloud Alpha daha iyi. Haliyle de daha pahalı. Çok bir fark yok aralarında ama. Ben 4 yıldır Cloud 2 kullanıyorum hala bir sorunu yok kulaklığın. Padleri dışında.
araların 50 TL fark var. Ped konusuna gelecek olursak ayrıyetten satılıyor galiba. Tek kötü yanı deri olmayanından çıkmaması. Could 2 nin 7.1 sanal ses sistemi oyunlarda vs. Çok kötü olduğu söyleniyor. Çoğu kişi kapatıp streo şekilde kullanıyormuş. Sizde mi öyle yapıyorsunuz? Benim anakartım MSI H270 Gaming m3 sizce alpha tercih etsem bi kaybım olur mu? Anakart stero uyumları hakkında bilginiz var mı?
Zamanında 350 TL ye alıp geri iade etmiştim. Steelseries siberia v2 den farklı gelmeyince. O gün tam kullanamadım galiba alpha S de iyi gibi geldi @Tek7HackDedi alpha S aldım bakalım memnun kalacak mıyım
Zamanında 350 TL'ye alıp iade etmiştim. SteelSeries Siberia v2'den farklı gelmeyince. O gün tam kullanamadım galiba Alpha S de iyi gibi geldi @Tek7HackDedi Alpha S aldım bakalım memnun kalacak mıyım