Cloud Alpha S Blackout alınır mı?

Berkan Ahmet

Hectopat
Arkadaşlar aslında Cooler Master MH752 alacaktım herkesin tavsiyesi üzerine ama baktım stoklar yok ve tek bir yerde kalmış orada da 1100TL o da bütçemi aşıyor. Sonra Amazon'da bakınırken Cloud Alpha s kulaklığın bana özel bir indirimle 910TL'ye düştüğünü gördüm. Onu almayı düşünüyorum. Cloud Alpha s alınr mı sizce? Bayağı da uyguna gelecek piyasaya göre.

Hayır. Bu daha iyi ve daha ucuz:

Bekleyebilirsen bekle derim ama acelen varsa GSP 300 al. Yakın zamanda stoklar yenilenir ama ne zaman bilmiyorum.

Hayır. Bu daha iyi ve daha ucuz:

Bekleyebilirsen bekle derim ama acelen varsa GSP 300 al. Yakın zamanda stoklar yenilenir ama ne zaman bilmiyorum.

Yani cooleri beklecek zamanım yok ve Senheiser daha dün MediaMarkt'ta denedim hoşuma gitmedi benim sorum aslında 910TL'ye değer değil mi?

Hayır, değil. Denedin ve rahat değil miydi yoksa performans mi memnun etmedi? Çünkü Alpha S GSP 300'den iyi değil. Sonraki haftaya ya da 2 hafta sonra stoklar yenilenir belki ama size kalmış.

Son düzenleme:
Hayır, değil. Denedin ve rahat değil miydi yoksa performans mi memnun etmedi? Çünkü Alpha s GSP 300'den iyi değil. Sonraki haftaya ya da 2 hafta sonra stoklar yenilenir belki ama size kalmış.

Şu an kulaklığım yok ve bana lazım 2 hafta bekleyemem GSP 300'de ses kartı yok ve eski bir model ondan dolayı tercih etmek istemedim.

Bence GSP 300 alıp 5 - 4 gün dene, kötü ses ve performans verdiğini düşünüyorsan iade edebilirsin. Senin anakartın yetersiz gelebilir gibi ama denemekten zarar gelmez. İade edince hala MH752 gelmediyse Alpha S alabilirsin.

Bence GSP 300 alıp 5 - 4 gün dene, kötü ses ve performans verdiğini düşünüyorsan iade edebilirsin. Senin anakartın yetersiz gelebilir gibi ama denemekten zarar gelmez. İade edince hala MH752 gelmediyse Alpha s alabilirsin.

Bugün almazsam 1400TL olacak bugüne özel bir indirim primeday indirimi yani bir daha 900TL'ye hiçbir yerde bulamam hem ses kartıda var bence HyperX benim için iyi tercih olacaktır şu an ikinci elleri 1K iken 900E almak bence gayet mantıklı geldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı