E Eren_Gündüz67 Picopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 189 22 Mayıs 2021 #1 Kulaklık: HyperX Cloud Alpha S Blackout Edition Gaming Kulaklık - 1.379,00 TL - Oyuncu Ekipmanları | Zoccoshop Mouse: Glorious Model O RGB Kablosuz Gaming Mouse Siyah « Oyuncu Ekipmanları | Zoccoshop Klavye: Cooler Master V2 Red Switch Türkçe Mekanik RGB Oyuncu Klavyesi Sizce bunlar alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2021
Kulaklık: HyperX Cloud Alpha S Blackout Edition Gaming Kulaklık - 1.379,00 TL - Oyuncu Ekipmanları | Zoccoshop Mouse: Glorious Model O RGB Kablosuz Gaming Mouse Siyah « Oyuncu Ekipmanları | Zoccoshop Klavye: Cooler Master V2 Red Switch Türkçe Mekanik RGB Oyuncu Klavyesi Sizce bunlar alınır mı?
T TalhaYeşil Centipat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #2 Eren_Gündüz67 dedi: Kulaklık: HyperX Cloud Alpha S Blackout Edition Gaming Kulaklık - 1.379,00 TL - Oyuncu Ekipmanları | Zoccoshop Mouse: Glorious Model O RGB Kablosuz Gaming Mouse Siyah « Oyuncu Ekipmanları | Zoccoshop Klavye: Cooler Master V2 Red Switch Türkçe Mekanik RGB Oyuncu Klavyesi Sizce bunlar alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır.
Eren_Gündüz67 dedi: Kulaklık: HyperX Cloud Alpha S Blackout Edition Gaming Kulaklık - 1.379,00 TL - Oyuncu Ekipmanları | Zoccoshop Mouse: Glorious Model O RGB Kablosuz Gaming Mouse Siyah « Oyuncu Ekipmanları | Zoccoshop Klavye: Cooler Master V2 Red Switch Türkçe Mekanik RGB Oyuncu Klavyesi Sizce bunlar alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 24 Mayıs 2021 #3 Kulaklı Cloud 2 ve fareyi Rival 3 yapmanı tavsiye ederim çünkü Cloud 2 ile s arasında çok fark yok ama çok fiyat farkı var ben kullanıyorum aylardır Cloud 2'yi hiç sorun olmadı onun dışında Rival 3 fp faresidir almanı tavsiye ederim.
Kulaklı Cloud 2 ve fareyi Rival 3 yapmanı tavsiye ederim çünkü Cloud 2 ile s arasında çok fark yok ama çok fiyat farkı var ben kullanıyorum aylardır Cloud 2'yi hiç sorun olmadı onun dışında Rival 3 fp faresidir almanı tavsiye ederim.